Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csináljuk ezt?
Annyi kérdés alatt olvasom, hogy az ex az ex, szakítás után menjen Isten hírével..
Nekem az annyira hihetetlen..
Nagyon sokat voltunk együtt az exemmel, tavasszal szakítottunk, mégsem tudja meglépni egyikőnk sem, hogy ne keresse a másikat.
Ideig-óráig megy, de eltelik pár nap, max 1 hét és egyikőnktől érkezik egy üzenet...
Vergődött már valaki ennyit szakítás után? Lehet még ebből valami, vagy miért nem hagy békén?
részemről ez nem csak megszokás, én szeretem őt..
nem neki kellene erősebbnek lennie és hagyni engem továbblépni, ha ő döntött úgy, hogy vége?
azt meg tudom állni, hogy ne keressem, de azt nem, hogy figyelmen kívül hagyjam, ha ő keres.. mert még reménykedem, hátha. :(
Ezt úgy hívják, hogy pórázon tart. Egy ideig természetes hogy tartjátok még a kapcsolatot, de az fokozatosan elhal - ennyi idő már nagyon sok. Ha te szakítottál vele, akkor reménykedik hogy így még lesz valami, ha ő veled, akkor meg tartalékba jó vagy.
Mindenki megtapasztalt már ilyet, ezért is mondják hogy az ex az ex. Most te vagy a soros, láthatod milyen ez a semmibe hajló, végtelenségig tartható állapot. Nyilván te a remény miatt kapaszkodni fogsz belé, ezt kell felismerni és látni, hogy nem vezet sehova, csak a további fájdalomhoz. Már rég szépen haladhatnál a továbblépésedben, helyette minden olyan most, mint abban a pillanatban amikor szakított. Minden üzenetváltással újraindítja ezt az időt, hát ezt kellene lezárni és innen elkezdeni felállni. Lassan és okosan, időt adva magadnak.
Amúgy attól mert nem látod és nem beszélt róla, már rég 800x csajjal lehetett, te meg még mindig miatta őrlődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!