Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy küzdjem le azt az érzést, hogy sírva kérjem, csináljuk vissza a szakítást?
Nem volt más választásom, véget kellett vetnem a
kapcsolatnak. Jobban szeretem őt az életemnél is, de már nem bírtam vele tovább, boldog és boldogtalan voltam vele egyszerre. Néha úgy éreztem, beleőrülök ebbe.
Nem tudom, szeret-e még engem, gondol-e még rám. Hogy álljam meg azt, hogy ráírjak vagy felkeressem?
El kell menni pszichológushoz és dolgozni azon hogy miért csúszol-mászol másért, miért ilyen alacsony az önbecsülésed és az önképed.
A leírás alapján azt sejtem elég mérgező kapcsolat lehetett, lehet hogy érzelmileg bántalmazó is, így meg főleg kell a szakember. Továbbá érdemes kutakodni ebben a témában, könyveket, cikkeket olvasni, hogy tudd mi miért történt és mik a bántalmazások jelei, körei. Sokat segít a feldolgozásban és a körből való kilépésben.
Erre pedig válaszolok:
"Nem tudom, szeret-e még engem, gondol-e még rám."
Nem szeret és nem is érdekled, csak annyira reménykedsz hogy olyan mint mikor az elején volt. Az a személy nem létezik már, de lehet sohasem létezett.
Meghoztál egy döntést. Ő elfogadta. Fogadd el te is. Lett volna agyad akkor, mikor ezt csináltad....
Üdv a felnőtt életben, ahol következményei vannak annak, amit csinálsz. Idióta
Minek akarnál visszamenni olyanhoz, aki megcsalt?
Megcsalna újra.
A kérdésbe mismásolás helyett beleírhattad volna, hogy megcsalt. Mindegy.
A válasz, nem, nem szeret. Aki megcsalja a párját az nem szereti sem akkor, sem szakítás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!