Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen?
Előfordult már valakivel, hogy benne volt egy toxic kapcsolatban, legyen az fiú vagy lány, sokáig húztátok, próbáltátok menteni a kapcsolatot de nagyon egy oldalú volt az egész és a végére feladtátok mert meguntátok, hogy a másik leszar.
Majd amikor nagynehezen elhatároztátok magatokat és véget vetettetek a kapcsolatnak, az ember aki előtte le se szart, azután kapart utánatok?
A környezetemben lévő párkapcsolatokban mindig ezt látom, és sok embertől is ezt hallom, hogy ez ilyen törvényezerű.
Ez valóban így van?
Aki átélt már hasonlót, elmondaná a történetét?
Ez történik épp. Teszi a szépet és ő szeret menjek vissza hozzá leszünk még együtt, megváltozik, elmegy dolgozni stb.
Én meg röhögve közöltem, hogy kisapám, kicsináltál idegileg, beteg lettem miattad, keress egy szerencsétlent és engem hagyj ÉLNI.
De nem érti. Minden lehetséges módon próbál keresni.
Igen, nálam pont ez volt. Viszont a másik csak azért keresett továbbra is, mert még mindig le akart velem feküdni, de úgy, hogy közben mással is legyen szabad neki, ahhoz képest, hogy a szakítás előtt együtt éltünk. Hát én persze, hogy nem értem be ennyivel, úgyhogy ilyen feltételek mellett nem sokra ment vele.
N
Van példa erre is, arra is. Sokszor az önelégült emberekre jellemző az ilyesmi. Amíg nincs vész addig nem csinálnak semmit, belekényelmesednek, de amikor közlik hogy szevasz na akkor azt nem képesek elfogadni és sértve érzik magukat (naná, hogy te vagy a hibás). Illetve mikor az arcukba kapják a valóságot (hogy mégsem annyira menők mint hitték magukról) akkor hirtelen összemegy az arcuk és próbálnák magukat visszaédelegni.
Akár így, akár úgy, sose fogadj vissza mérgező embert!!! Nem, nem változik meg, bármit ígér, csak hízeleg, de utána ugyanolyanná válik.
Ilyenben vagyok benne hónapok óta.
Még a képét sem tolta elém, én próbálkoztam csakazértis, de hiába.
Eltelt néhány hónap, mostmár szeret meg minden.
Úgy tűnik találkozni fogunk, de csak azért megyek bele, hogy végre szembe nézzen velem, aztán mehet isten hírével..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!