Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton a szakításon pörög az agyam?
Egyfolytában, minden nap. A kapcsolat elejétől, mert akkor is bizonytalan voltam, hogy akarom-e. 2 és fél éve tart, és folyton csak azt igyekszem alátámasztani, miért nem jó, mi minden rossz benne, nem működik.
De félek, hogy nem reálisan látom, és csak én koncentrálok a rossz dolgokra.
Más is volt már így?
Ha nem akarod megoldani a dolgot akkor mire vársz?
#3 voltam
2. válaszolò vagyok
Hát ha segìt neked kedves kérdező. Én magamban vagyok bizonytalan, nem tudom hogy bele fogok e tudni szertni. Nagyon kedves, figyelmes,poénos és el lehet vele beszélni majdnem mindenről. Egyik percben el se engedném magamtòl, de van hogy az se bánom ha nem találkozunk aznap. Ő biztos bennem. Beszéltem már az érzéseimről neki,abzonytalanságomròl de mindig mondogatja majd ha több időt töltünk együtt mjnden változni fog. Most várakozom mégis merre mozduljak vele kapcsolatban
Én sem tudtam beleszeretni, de sztem ő sem belém, férfi, racionálisabb. Ragaszkodunk inkább egymáshoz, főleg ő hozzám, sokszor akartam vele szakítani, nem engedte, olyankor bedobta magát sokat beszélgettünk.
De azóta sem az igazi a kapcsolatunk, nincs olyan közel hozzám, mint én vágyom rá, h a társam legyen hozzám.
Nem érzem amit kéne, a bizalmat sem, stb stb.
Szóval tudom úgy is nézni, hogy végülis jó, de ha a hiányokra fókuszálok, nem szabadna ebben a kapcsolatban maradnom.
Bocs, de en utalnek egy ilyen kapcsolatban lenni :/ teljesen megfojtjatok, kisajatitjatok egymast, meg ha nem is rossz szandekkal teszitek. En lepnek...
47n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!