Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakított miért keres utána?
2es ezt nem értem.. elmagyarázod neked ha megkérlek rá?
4es hiányzom neki, vannak más problémái de nem értem miért kell a kapcsolat rovására mennie
Miért nem kérdezed meg tőle? A másik, hogy ez neked hogy esik? Jól, rosszul?
Pl. volt egy barátnőm, csak pár hónap volt a kapcsolat, de nálam volt az egyik telefonja, mert ingyen tudtunk beszélni. Amikor szakított, akkor láttam rajta, hogy sajnál engem, és még meg is kérdezte, hogy nálam maradjon-e a telefonja, hogy tudjunk néha beszélni? Mondom nem. Magamba meg már csak annyit mondtam, hogy most szakítunk, vagy nem? Ha szakítunk, akkor minek beszélgetünk?
Aztán kisétáltam az ajtón, és azóta nem tudok róla semmit, 10 éve már. Ja de, valamikor ránéztem a Facebookjára, láttam van gyereke, de 0 érzést váltott ki belőlem. Konstatáltam a tényt, és ennyi.
Ilyenkor azert irogatnak, mert a szex az kene, de kapcsolat nelkul. Ha az nem mukodott, utana sem fog, de azert beprobalkoznak, hatha benne van a masik par menetben. Ilyenkor egybol a lenyegre lehet terni, mert mar nem kell ismerkedni, meg befuzni.
Kb. ennyi. Offold, ha nem akarsz sirni, elobb tullepsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!