Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért van az, hogy szakitotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy szakitotok baratnőtökkel, utána meg érseklődtök?

Figyelt kérdés

Parommal 2 hete szakitottunk. O velem. Mar a cuccot is visszaadta, levettr a kapcsolatot. Ő már túl van. Akkor mégis miért írt, miert kerdezett, hogy hogy vagyok?

Visszalerdeztem, ő jól.

Tudom hogy nem akar semmit, hiszen azért lett vége, es többször megbeszeltuk, hogy nem. Sot azt is hogy en szeretném, de o nem.

Ha tudja, akkor minek ír nekem, miert erdeklodik?

Hiaba csak annyi az egész hogy ot is megviseli a szakítás annak ellenere, hogy nem akar semmit.. Akkor ne irjon. Legyen erős. Ha nem akar velem lenni, hagyjon.(ha meg igen hivjon el randira)

Nem értem egyszeromot gondol. Miert csinál ilyet egy ferfi?!

2020. júl. 25. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát ha ő nem akart semmit de tudja hogy te igen és szakítottatok akkor lehet tudja milyen érzés számodra és azért érdeklődik, hogy egyben vagy e még. Vagy írjon valami megvigasztalót amitől jobban éreznéd magad. Ha nem akar semmit is lehet kedves és szerethet téged mint barátot, és érdeklődhet felőled.

Nem biztos, hogy ez a helyzet de ez is lehetséges.

2020. júl. 25. 15:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azt hitte nem veszed ilyen jól akadályt, és majd esedezel neki még egy sort.

Ez egyáltalán nem jó, hogy feltépi a sebed újra és újra. Inkább hanyagold vele a kommunikációt.

2020. júl. 25. 15:25
 3/6 anonim válasza:
Lehet furdalja a lelkiismeret és ezért kérdezte, hogy vagy.
2020. júl. 25. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy attól mèg èrdekli hogy vagy, csak már nem kapcsolat szinten. Van akinek van ilyen "legyünk barátok" kattanása szakítás után.

Teljesen normális, hogy tèged ez zavar, mert csak feleslegesen felkavaró, de akkor mond meg neki, hogyha nem akar semmit, akkor ne keressen. Vagy pedig tiltsd le ès kèsz.

2020. júl. 25. 20:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak érdekes, mert instagramrol például kikövetett, hogy ne lássa a képeim. Facebookon meg ismerősök vagyunk.
2020. júl. 25. 22:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Legyen már benned nèmi önbecsülès.
2020. júl. 26. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!