Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagyott el a pasim egy szintemen aluli csajért?
A csaj egy kismellű,teljesen jelentéktelen lány.Én egy nagyon jó alakú nagy mellű,igazi szexbomba jelenség vagyok és ezt mások is megmondják rólam,már aki nem teljesen vak.
A csaj ráadásul sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál tényleg olyan mint egy csúnyácska kislányka.
Megmondtam a pasinak a véleményemet,erre azzal,jött,hogy az új csaja milyen művelt kedves,vicces,a harmadik diplomájára készül meg ilyen marhaságok.
Mintha bármelyik pasi is erre izgulna..Hogy lehet egy férfi ekkora marha?
Szerintem te pasi vagy.
Még egy egoista lány sem pont ezeket a szavakat használja, amikor dicsekszik.
Ha nem kamu a kérdés, akkor igazából féltékeny vagy, ennyi. Ha nálad jobb nő lenne, akkor az is zavarna. Igazából mindegy kivel van együtt az exed, nem a személy számít, vagy hogy néz ki, hanem maga a tény, hogy az exed már mást választott. Érted, a tény zavar téged, nem az exed párjának kis melle.
És ne fúrjad emiatt az exedet, mert semmit nem fogsz vele elérni, csak magadra haragítod még jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!