Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Folyton elutasit, mit tegyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton elutasit, mit tegyek hogyan vészeljem ezt át?

Figyelt kérdés

Szakítottunk pár napja...

Nekem nagyon hiányzik úgyhogy írtam neki, de ő olyan rideg volt és azt mondta hogy neki nem kell kapcsolat, hogy ő nem akar szenvedni, hogy inkább alkalmi kapcsolat kell neki mert az lesz mindig.

Teljesen bele haltam lelkileg ezekbe a szavakba..

Hogy tud alkalmi kapcsolatra gondolni, nekem ilyen eszembe se jutna, akkor már nem szeretsz? Kérdeztem, de nem válaszolt rá. Ez brutális gyerekek...hogy kell ezt át élni sosem volt ilyenben részem. :(

2020. aug. 25. 05:19
 1/10 A kérdező kommentje:
25/N
2020. aug. 25. 05:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szakítottatok, ugyan nem írtad le az okokat, de ezek szerint ő komolyan gondolja. Van az a pont, amikor hiába szeretsz valakit be kell látni, hogy nem működik. Lehet kísérletezni az újrakezdéssel, de ha nem ismeritek be a hibáitokat, és nem tudtok változtatni, akkor semmi értelme nincs.

Elengedni valakit fáj, de az emberek nagy része ezt többször is tapasztalja az életben, meg kell gyászolni, és tovább kell lépni.

2020. aug. 25. 05:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Lépj tovább, tiltsd le mindenhonnan, ne keresd a társaságát és így hamarabb túlleszel rajta.
2020. aug. 25. 05:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kozhely, de az ido megoldja. Minden kontaktot meg kell szüntetni vele.
2020. aug. 25. 06:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha melletted szenvedés a kapcsolat akk tökre érthető önmaga miatt, ha meg ő alkalmatlan kapcsolatra jelenleg akk is érthető, neked jobb igy.
2020. aug. 25. 07:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szakítottatok, gondolom nem ok nèlkül. Ès valószínűnek tartom, hogy már nem szeret, ès inkább nőzni akar, azèrt hozta ezt így fel.

Nincs mese, tovább kell lèpni. Ne írj neki többet, csak magadban forgatod ezzel a kèst. Idővel jobb lesz.

2020. aug. 25. 07:16
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Előbb-utóbb minden titok kiderül szoktam mondani. Egyébként nála a hallgatás sokkal beszédesebb és sokkal mélyebb dolgokat mond szavak nélkül, mint amit egy sekélyes érzelemvilágú embernek mondhat.És egyik sem az mint amit a fentebb írók mondanak.
2020. aug. 25. 07:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

Hiába írsz ki hetente új kérdést, fogd fel, hogy ennek a kapcsolatnak vége és lépj tovább!

2020. aug. 25. 09:12
 9/10 anonim ***** válasza:
86%
NEM SZERET, fogd már fel. A pincsikutya viselkedésedtől nem szeret majd újra beléd, szállj le róla. Jelenleg azon dolgozol gőzerővel, hogy a maradék emberi érzést is kiöld belőle és teljesen meggyűlöljön. Minek kell történnie, hogy végre békén hagyd? Mindannnyian átéltük ezt, amit te, senki sem halt bele, te se fogsz.
2020. aug. 25. 10:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindenkinek rossz a szakítás után, de jobban leszel hamarosan. Szakíts meg vele minden kapcsolatot és foglald el magad valamivel.
2020. aug. 26. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!