Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magad Szakítottâl a kapcsolataidban vagy inkább veled szakítottak?
Nekem a házasságom volt az első párkapcsolatom. 37 éves koromig tartott. Addigra kihűlt és minden küzdelmem ellenére javíthatatlan volt. Az ex férjem szívesen üldögélt a langyos kakiban, én nem , pláne mert nem akartam megcsalni de iszonyúan boldogtalan voltam mellette. Elváltunk. Az utána következő 3-ból pedig 2 csak barátság extrákkal, ami nem az, amit keresek de elvált anyaként talán ez volt kézenfekvő. Egy az rendes próbálkozás lett volna egy itt megismert rendes pasival, de nem jöttünk be igazán egymásnak, egyfolytában azt hallgattam, hogy az exe milyen jó nő volt, láttam, hogy velem csak beéri mert nem kell senki másnak. Hát ez nekem nem opció, van önbecsülésem ugyanis. Léptem, dobtam.
A vicc az, hogy a volt férjemmel örökre terveztem. Sosem gondoltam, hogy nem fog működni. Most már ebből tanulva, azt hiszem másként kezelnék egy komoly párkapcsolatot, de azt nehéz találni ha valaki olyan romantikus mint én és szerelmet is akar. De mindegy is. Nem vagyok társfüggő.
10 Mert rájöttem, hogy a másik embernek nem jelentek az adott pillanatban semmit-amikor én voltam bajba.
Igaz később tengernyi dolog kiderült, hogy mi volt a valóság.Viszont addigra olyan emberekért vállaltam felelősséget, akiket nem tesz félre az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!