Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megalázott, kisemmizett én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázott, kisemmizett én mégis utána sírok. Mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés

Egyszerűen képtelen vagyok a múltba helyezni az exem.Nincs olyan perc, hogy ne rá gondolnék, nincs olyan dolog, amiről ne ő jutna eszembe. Hatalmas szerelem volt a miénk, az utóbbi egy évben azonban megváltozott minden. Érzetem , hogy ő már csak érdekből van velem. Mikor rákérdeztem erre , ő teljesen kiakadt , hogy ilyet gondolok . Ő soha semmiért és senkiért nem adnà fel a kapcsolatunkat és azt , amit közösen elértünk . Vettünk egy hàzat, amit újítgattunk és szépítgettünk. Rengeteg pénzem és időm ment rá , állandóan túlòráztunk, hogy ki tudjunk mindent fizetni . Ezidő alatt elég kevés időnk volt egymásra, nem nagyon voltak közös programjaink . Közben júniusra elkészült a házunk. Aztán az elmúlt hetekben egyre távolságtartóbb lett . Rákérdeztem , mégis mi a baj. Állítása szerint elege lett abból, hogy én állandóan fáradt vagyok és semminek nem tudok örülni . Én biztosan nem vagyok mellette boldog, mert ezt megmondta a családja meg a barátai is . Sürgősen változtassak magamon, mert ő ezt nem fogja nekem eltűrni. Elmentem dolgozni , ő meg írt egy üzenetet , hogy nem tudja mit akar. Haza mentem , engem okolt mindenért, hogy miattam van minden, napokat sírt miattam, majd megkért, hogy pakoljak . Azt se tudtam hitetlen , hogy mit is mondjak . 2 nap múlva már más nővel volt , akit be is mutatott a családjának . 7 évem ment rá, 6 évet éltünk együtt . Kitartottam mellette, támogattam mindenben, ő meg akkor dobott el, mikor már minden készen volt a házban és nem volt szüksége már rám és a pénzemre. Próbálok , de sajnos nem tudok rá haraggal gondolni, szeretem és hiányzik. Én is hibás vagyok , mert tényleg sokszor voltam fáradt és elutasító vele, de mindig megtettem minden tőlem telhetőt . Azóta teljesen ignoráltam , de a közös barátainktól mindig megkérdezem , hogy mégis mi van vele. Tudom , ilyenkor csak magamban forgatom a kést, ő meg közben éli világát az új nőcskével.

Hiába terelem el a figyelmem, 5 perc múlva megint csak kattog az agyam a múlton . Mégis mit tehetnék ? Teljesen kisemmizve és átverve érzem magam . :(

27/N

2020. aug. 14. 12:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mikor mondható el majd hogy azt a bántást amit tőle kaptál hogy ezeken a sérelmeken tudod mikor leszel igazán túl? Majd mikor úgy hozza az élet hogy az éppen aktuális párjával gyalogol a jegyzőhöz a násznéppel együtt és te előttük mész át az úton modolyogva úgy hogy észre sem veszed őket. 7 év hosszú idő. De hatalmas szerelem csak akkor van ha az a szerelem mindig kitart ez ezek szerint minden volt csak szerelem nem ha így kihasznált. Én így gondolom. Ha nem tart mindig az nem hatalmas szerelem. De ez csak az én véleményem.

Neked most minél több mozgásra van szükséged, szabadidős tevékenységre és arra hogy elfelejtsd azt hogy kihasználtak.

2020. aug. 15. 15:42
 12/15 anonim ***** válasza:
*mosolyogva
2020. aug. 15. 15:43
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Hála istennenek jó hogy a nők is megizlelik az igazi megaláztatást és a szenvedést, és csalódottságot. Gondolom ezekután mndinden pasi csak egy bnkó szexmániás lessz aki szexet akar! Még válgatósabb leszel ezekután, nem tudsz bízni senkibe, és a rendes adidikon bosszút állsz! torvényszerűen a normálisakat elhajdod, egy f*szopó miatt!
2020. aug. 17. 02:13
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
13-as vagyok. Ehhez már herinc kell. Akivel 7 évet leélek hajtsam el mint egy kutyát?! 2 napra rá meg jöjjek össze mással? Nem igaz h 7 év alatt nem ismerted ki. De fogadom az volt benne a vonzó hogy ilyen magának való önző kocsog? Nesze most megszívtad legközzelebb remelen meg tanulsz normálisan választani. De még jó gyereked nem lett tőle és azzal hajtott volna el. De vab egy sejtésem, ha kitisztul az agyad hogy mit tettek veled mert most még nem fogtad fel mert sokkba vagy de ha majd kiszitul az agyad idővel,l neked jó sokáig nem lessz, es ma 3 hónapot tudsz kihúzni kapcsolatban! De így a jó!
2020. aug. 17. 02:24
 15/15 anonim ***** válasza:
74%
De szemét... lehet amúgy, hogy szerelmes volt, de aztán brjött egy harmadik a képbe. Az ember akkor kezd el kifogásokat keresni, meg belekötni mindenbe, ha már van neki más, senki nem akar újra egyedül lemni, főleg nem hét év után. Ne magadat hibáztasd, már volt neki valakije, ezért akart téged lekoptatni. Szakitás után két nappal nője van, na persze... 2 nap alatt senki nem talál maganak új párt. Részvétem, sajnos ebbe nagyon velefutottál... A házért pedig küzdj meg.
2020. aug. 19. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!