Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megalázott, kisemmizett én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázott, kisemmizett én mégis utána sírok. Mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés

Egyszerűen képtelen vagyok a múltba helyezni az exem.Nincs olyan perc, hogy ne rá gondolnék, nincs olyan dolog, amiről ne ő jutna eszembe. Hatalmas szerelem volt a miénk, az utóbbi egy évben azonban megváltozott minden. Érzetem , hogy ő már csak érdekből van velem. Mikor rákérdeztem erre , ő teljesen kiakadt , hogy ilyet gondolok . Ő soha semmiért és senkiért nem adnà fel a kapcsolatunkat és azt , amit közösen elértünk . Vettünk egy hàzat, amit újítgattunk és szépítgettünk. Rengeteg pénzem és időm ment rá , állandóan túlòráztunk, hogy ki tudjunk mindent fizetni . Ezidő alatt elég kevés időnk volt egymásra, nem nagyon voltak közös programjaink . Közben júniusra elkészült a házunk. Aztán az elmúlt hetekben egyre távolságtartóbb lett . Rákérdeztem , mégis mi a baj. Állítása szerint elege lett abból, hogy én állandóan fáradt vagyok és semminek nem tudok örülni . Én biztosan nem vagyok mellette boldog, mert ezt megmondta a családja meg a barátai is . Sürgősen változtassak magamon, mert ő ezt nem fogja nekem eltűrni. Elmentem dolgozni , ő meg írt egy üzenetet , hogy nem tudja mit akar. Haza mentem , engem okolt mindenért, hogy miattam van minden, napokat sírt miattam, majd megkért, hogy pakoljak . Azt se tudtam hitetlen , hogy mit is mondjak . 2 nap múlva már más nővel volt , akit be is mutatott a családjának . 7 évem ment rá, 6 évet éltünk együtt . Kitartottam mellette, támogattam mindenben, ő meg akkor dobott el, mikor már minden készen volt a házban és nem volt szüksége már rám és a pénzemre. Próbálok , de sajnos nem tudok rá haraggal gondolni, szeretem és hiányzik. Én is hibás vagyok , mert tényleg sokszor voltam fáradt és elutasító vele, de mindig megtettem minden tőlem telhetőt . Azóta teljesen ignoráltam , de a közös barátainktól mindig megkérdezem , hogy mégis mi van vele. Tudom , ilyenkor csak magamban forgatom a kést, ő meg közben éli világát az új nőcskével.

Hiába terelem el a figyelmem, 5 perc múlva megint csak kattog az agyam a múlton . Mégis mit tehetnék ? Teljesen kisemmizve és átverve érzem magam . :(

27/N

2020. aug. 14. 12:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
A legjobb ha rohansz azonnal ugyvedhez es koveteled rajta a haz felet, amig meg friss dolog!
2020. aug. 14. 12:09
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Nőj fel. Így szokták az emberek ha életben akarnak maradni.
2020. aug. 14. 12:09
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Foglald le magad, kezdj neki valami olyannak, amit már régóta szeretnél kipróbálni. Hasonló helyzetben voltam és annyira kikészítettem magam, hogy 45 kgmmal futkorásztam, mint a mérgezett egér. Aztán rájöttem, hogy ez így nem mehet tovább. Nekifogtam és kényszerítettem magam, hogy emberek közé menjek stb. Elmentem salsa órákat venni, yogázni, edzeni, egy idő után egyre kevesebbet gondoltam rá és sokkal jobban is éreztem magam. Lehet, hogy így első olvasatra azt mondod, hogy mondani könnyű, de én meg is csináltam és neked is sikerülni fog csak elkell fogadnod, hogy valami jobb vár rád odakint. Fel a fejjel! 😊
2020. aug. 14. 12:13
 4/15 anonim ***** válasza:
95%

Nem volt az szerelem, csak beetetős időszak - mindig is érdekből volt veled. Az új nővel is érdekből van, csak nem tudod mi miatt. Majd ugyanúgy pattintja azt is ha lesz más, vagy megcsalja egy pillanat alatt, ahogy épp kedve van. Persze hogy sírsz most, mindenki azt tenné. Senki nem szereti ha kihasználják és semmibe nézik, majd fokozatosan jobb lesz. Légy türelemmel.

Az érzelmi része is fontos, de ne hagyd a pénzed a semmibe veszni, beszélj ügyvédekkel, hogy mit lehet ilyenkor tenni, hogyan tudnád bizonyítani hogy jelentős összeged van a házban.

2020. aug. 14. 12:15
 5/15 anonim ***** válasza:
97%

Ügyved, igen is legy ra merges es duhos

Kihasznalt amennyire lehetett es ameddig hasznod volt a nehez idokben hasznalt, aztan egybol mas? Ketlem h csak most ismerkedtek meg, valszeg mar a kapcsolat alatt is csalt. Ne vedd magad ennyire semmibe. Elmult vege lett, fogd fel h akar fejedre is alhatsz sose lesz ujra olyan jo mint régen. Elment raadasul massal, emelett meg le is epitett es mindent a te nyakadba varrt h te v a hivas, igazi egy szemetlada. Egy ilyen miatt ne emészd magad es ne orlodj.

2020. aug. 14. 12:18
 6/15 anonim ***** válasza:
95%

Tedd félre az érzelmeidet és gondold át a helyzetet.

A legfontosabb, hogy kinek a nevén van a ház. Ha csak az övén, akkor sincs minden veszve, mivel élettársak voltatok 6 évig.

Keress egy jó ügyvédet és készülj fel a pereskedésre. Ne hagyd, hogy következmények nélkül gyakorlatilag ellopják a pénzed.

Mindenképpen ügyvédet keress meg!

2020. aug. 14. 12:23
 7/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat !

Beszéltem már ügyvéddel , nehéz lesz, de megpróbál segíteni . Felvettük a kapcsolatot exem ügyvédjével is, hiszen ismerem én is. Megpróbálunk egyenlőre peren kívül megegyezni . A ház az exem nevén van, a szülei pedig a haszonélvezők . A házzal kapcsolatos összes számla is az ő nevére lett kiállítva . Azt mondta , ha kész lesz a ház , akkor intézzük az ügyvéddel , hogy nekem is legyen tulajdoni részem. Nagyon ostoba voltam , hogy ebbe belementem, de nem gondoltam volna , hogy így kihasznál . :(

2020. aug. 14. 12:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan bevállal még valaki ilyet manapság. Én szeretem a párom, 18 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van, de anno megmondtam, hogy egy fillért nem teszek bele olyan dologba, amiből repülhetek üres zsebbel és én sem várom el tőle. Ne izgulj, majd kiábrándulsz belőle, mikor rájössz, hogy egy fillért sem kapaz viasza.
2020. aug. 14. 13:39
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

„ A kudarc remek alkalom egy okos újrakezdésre. ”

Arthur Bloch

2020. aug. 14. 13:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is a házzal volt probléma, hál égnek nem voltunk házasok...

Ott volt a ház, a hitel rajta, még vagy 12 év hitel kb hanem több.

Aztán el kellett adni, én szerencsére haza tudtam költözni szerencsére a családi házunk elég nagy, ő akkor költözött el mikor eladtuk a házat, addig nem vitáztam, hogy ott lakik.

féltem, hogy hitellel kb sosem adjuk el, de kevesebb mint 15 hónap alatt eladtuk. Na én addig kattogtam elég sokat.

NEKED PEDIG! Te erősen túlzásba viszed ezt a ragaszkodást. Hiába 7 év. Nem mindig az évek számítanak.

ÉS persze amikor valaki boldog szerelmes mindig azt hiszi, hogy akivel van az élete szerelme párja az igazi , ő az akivel örökké együtt lesznek és örökké szeretni fogja....meg a lóf**aszt.

amúgy ebben nem igazán hiszek, de mint tudjuk nem egy szerelem létezik csak....

Foglald el magad keress programokat, menj el biciklizni egyik nő ismerősöm ezt tette, csatlakozott egy ilyen bringás csoporthoz egyre nagyobb területeket járnak be kirándulás, tiszta levegő, és ráadásul az alakodra is jó.

2020. aug. 14. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!