Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ki mennyi ideig volt maga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mennyi ideig volt maga alatt szakítás után ?

Figyelt kérdés

Esetleg tudtok adni tippeket? Amivel könnyebb lenne ez a rossz időszak? 1 barátnőm van akivel csak ritkán tudok találkozni pár órára, munkám jelenleg nincsen mert azt is elveszítettem vele együtt .😭

Az a baj , hogy bele bolondulok a hiányába . Folyton csak Ő jár az eszembe , hogy ennyit vagyok egyedül 😭😭😭

2020. aug. 12. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány éves kapcsolatod volt?
2020. aug. 12. 19:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Kicsivel több mint egy.

Csak Ő volt a legelső szerelmem

21N

2020. aug. 12. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Nincs, ami segít ilyenkor sajnos. Hiába próbálod, az se jó ha elnyomod. Szépen élj meg minden érzést, még ha fájdalmas is. Nem fog örökké tartani. Nagyon fiatal vagy még, lesz ez még rosszabb is hidd el. ;)

De ezeken át kell esni mindenkinek, nem mondom hogy legközelebb, de úgy a 3., 4. csalódásod után már talán tanulsz is majd valamit, hogy aztán elég bölcs és teljes ember legyél, mikor végre megtalálod az igazit.

2020. aug. 12. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem kb két hónap volt. 4 éves kapcsolat után, szintén első nagy szerelem.

Tényleg nincs mit tenni, gyászold meg aztán engedd el. Ez egy kicsit olyan, mintha egy fontos hozzátartozód halna meg. Teljesen normális amit érzel, nyugodtan legyél szomorú emiatt. El fog múlni, ne aggódj. Hagyj időt magadnak a gyászra.

2020. aug. 12. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Semennyire, nagy megkönnyebbülés volt! (7 év)
2020. aug. 12. 21:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen tényleg olyan mintha valaki meghalna.. annyira rossz és felfoghatatlan érzés.

Régen mindig csak elképzeltem milyen egy szakítás, de ezt at élni ..

csodálom az olyanokat akik l*szarják a szakítást és nem viseli meg semennyire őket

2020. aug. 13. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!