Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a barátommal, mert úgy érzem sosem leszek elég jó neki. Mit tegyek?
Sziasztok. Lehet kicsit hosszú lesz, előre is bocsánat. Az egész úgy kezdődött, hogy volt egy hosszú kapcsolatom, vele elég csúnyán váltunk el, folyton bántott és hozzámvágta, hogy senki sem fog engem utána szeretni. Nagyon lerombolta az önbizalmamat. Rá 2 évre összejöttem egy fiúval, akiért oda vagyok nagyon és nagyon szerelmes vagyok belé. Viszont egyáltalán nem tudom elhinni neki, hogy szeret. Tényleg mindent megtesz értem és mindenki mondja, hogy ő is úgy érez irántam, mint én iránta, de hiába. Együtt vagyunk már egy jó ideje és egyszerűen nem tudom leküzdeni ezt az érzést. Féltékeny vagyok mindenkire, mert minden lányt jobbnak látok saját magamnál. A környezetemben mindenki mondogatja, hogy gyönyörű vagyok, nagyon jó alakom van, de nem hiszek senkinek. Az összes volt barátnőjére és a lánybarátaira is féltékeny vagyok, de igyekszem nem kimutatni nagyon. Ő számomra nagyon tökéletes kívül-belül. Ma viszont összevesztünk és azt mondtam neki, hogy nem szeretném folytatni. Teljesen ki vagyunk borulva mind a ketten.
Mit kéne tennem? Mi lenne a legjobb megoldás erre? Úgy érzem teljesen beleőrülök ebbe az érzésbe.
Én is csináltam már ezt, csak tanácsolni tudom, hogy próbáld meg elfogadni magad. Ha most mégis folytatjátok, akkor is egy idő után meg fogja unni, hogy állandóan bizonygatnia kell az érzéseit. A féltékenység és az önbizalomhiány könnyen tönkre tehet egy kapcsolatot.
Gondolj arra, hogy téged választott, veled van. Ha pedig tényleg nem vagy elég jó neki, akkor az nem a te veszteséged. Jön majd valaki, aki értékelni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!