Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még esélyem?
25 éves nő vagyok, 5 hónapja szakítottunk a párommal, 7 év után. Sajnos az utolsó időszakban elég sok problémával és stresszel kellett szembenéznünk, és ezek miatt valahogy elfelejtettünk egymással lenni. Én nem tettem magam oda eléggé a kapcsolatban, belekényelmesedtem a dologba, részéről pedig megszűnt a kommunikáció, és szép lassan elhidegült tőlem. Szakításkor én nyitott voltam, hogy próbáljuk meg újra, beszéljük meg a problémákat, változtassunk, de azt mondta, ő már nem akar többet tenni ezért a dologért. Most így közel fél év elteltével nagyjából már egyenesbe jöttek a dolgaim, rendet raktam magamban, és letisztultak bennem a szakítás körülményei is, és még mindig úgy érzem, hogy érdemes lenne egy esélyt adni kettőnknek, meg tudnánk beszélni a dolgot, és tudnánk pozitív irányba fejlődni. Természetesen tudom, hogy ez két emberen múlik.
Szakítás után érdemben nem beszéltünk, nem is találkoztunk, mindössze üzenetben váltottunk néhány mondatot, de abban semmilyen személyes érdeklődést nem mutatott egyikünk sem. Szerintetek volna értelme közelednem hozzá ismét?
#2: Köszi a választ.
Azért csak magamról írtam, mert én sem láthatok az ő fejébe. Ha birtokomban lenne az infó, hogy ő mit érez, akkor nem lenne szükség kérdezni, hisz pontosan tudnám, hogy van-e esélyem, vagy hagyjam a fenébe.
Csak annyit tudok, amit meg is írtam, hogy szakításkor úgy érezte, vagy legalábbis azt mondta, hogy nem akar már több energiát fektetni a kapcsolatunkba.
De elég hasznos volt a válaszod, rádöbbentem, hogy tényleg csak ő felelhet erre, nekem meg bajom nem lehet belőle, ha teszek egy próbát, max elutasítja a közeledésemet, és akkor tudom, hogy benne semmi nem változott
Szia! Velem is hasonló a szituáció, annyival hogy mi 1 hónapja mentünk szét. Én nyitott vagyok és 1 hónap alatt...nem mondom, hogy helyre jöttem, de sokkal stabilabb lábakon állok.
Lényeg. Ahogy leírtad mit mondod volt párod, nálam is ez volt. Én se látok bele a fejében, de ha azt mondta akkor, hogy már nem akar tenni többet a dologért valszínű, hogy most sem, ha akarna Ő keresne.
Szerintem sajnos már nincs esély.
Vannak kivételek természetesen, de azt kérded, hogy az itt lévők mit gondolnak. Én azt, hogy vége. Ha egy férfi ilyet mond. Nem is könyörgött, nem is vitatkozott, hogy ne legyen vége, hanem hagyott elmenni méghozzá úgy, hogy azt mondta nem tud többet tenni ebbe a kapcsolatba. Szerintem ő nem akar. Hagyd!
Ha mégse tudod és meg akarod próbálni, akkor ürüggyel írj rá és puhatolózd ki lenne e még esély, semmiképpen se te vesd fel. Érd el, hogy ha van esély ezt ő mondja ki.
Az se jó, ha ráerőlteted magad. Csak eltaszítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!