Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon makacs férf képes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon makacs férf képes a békülésre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az erdekelne, ha egy férfi szakit egy nővel a sok vita miatt, de még egyebkent szereti, de mar nem birta es fejben tudja hogy emiatt jobb külön ea ragaszkodik ehhez, az kepes valaha meginogni?

Meg gondolhatja magát valamikor, hogy megis csak együtt jobb, nélküle rossz.

Makacs, soha nem tenne ilyet, mert ő megmondta.

Valakinel volt olyan pelda esetleg, hogy makacssaga ellenére mégis szeretett annyira valalot, hogy visszamenjen?

2020. júl. 31. 19:01
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Nincs ilyen.
2020. júl. 31. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Attól függ mekkora törést okozott a nő.

De szerintem mindenki képes a békülésre..

2020. júl. 31. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:
A makacsság ostobaság! De barmi lehet ha a makacsságot kivonjuk a történetből. Szerintem minden addig működik amíg felemel, ha mar nem, akkor nem lehet közös az út. Bármit is próbálsz tenni.
2020. júl. 31. 20:42
 4/9 A kérdező kommentje:

Igazából szerintem nem húztuk le egymást, jó is volt. Sok volta a vita. Amikor nem volt vita pedig nem csak elvoltunk, hanem tényleg jól voltunk.

Utolsó vitaval megbantottam, megalaztam.

Bocsamatot kertem 2x is, de semmi. Neki nem megy már.

Közben pedig jó volt.

Tudom... Lehet hogy csak duma ez nála es mar nem szeretett rég meg csak egy jo ürügy, de ha felteaszzk higy nem, hanem tenyleg csak utolso csepp a poharban es csunya vita.

2020. júl. 31. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem mindegy mivel bántottad meg.

Mi az ami miatt sok vita volt?

2020. aug. 1. 03:14
 6/9 anonim ***** válasza:
A nagyon makacs nem.
2020. aug. 1. 03:40
 7/9 A kérdező kommentje:

A baratai előtt veszekedtem vele, csúnyán beszéltem vele.

Bevallom.. Elgurult a gyogysuerem.

Mi nagyon tartozkodtunknattol, hogy csunyan beszeljunk a masikkal egész kapcsolat alatt, mert nem szabad.

De akkor valami kattanásom volt.

A sok viták miatt pedig ez volt az utolsó csepp.

2020. aug. 1. 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Próbáld meg rendbehozni, beszélj vele.

Lehet hogy már nem tudsz változtatni. Mindenkinél van egy olyan pont ahol már nincs vissza út, bármit is tesz a másik fél.

Így megtudhatod hogy van még esélyed, vagy ez volt az utolsó csepp a pohárban...

2020. aug. 2. 05:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Tele lett nála a pohár, jogosan. Te is lépj tovább.
2020. aug. 2. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!