Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vissza fogadnátok így az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza fogadnátok így az exeteket?

Figyelt kérdés
Kiderült,hogy amíg külön voltunk,mással lefeküdt ittas állapotban...Mindketten elsők voltunk egymásnak,ezek után elég nehéz lenne rá úgy tekinteni mint előtte,hogy más is hozzányúlt már,elég szarul esik...
2020. júl. 25. 17:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Részletezd azt a részt, hogy "amíg külön voltunk" - nyaraltatok máshol vagy szakítottatok?
2020. júl. 25. 17:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a probléma, hogy mással volt, hanem az, hogy nem véletlenül szakítottatok. Minek akarnád ugyanazokat a köröket futni újra?
2020. júl. 25. 17:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De nem azért, mert lefeküdt mással, te is le fogsz egyszer. Hanem azért, mert eleve már vége volt egyszer, és nem érdemes visszamelegíteni a szr kaját se.
2020. júl. 25. 17:31
 4/13 A kérdező kommentje:
szakítottunk,pár hónapig külön voltunk,mert ő hirtelen felindulásból szakított,én hülye meg rá vártam,nem voltak megoldhatatlan problémáink,de ezzel eléggé hátbaszúrt,úgy érzem...
2020. júl. 25. 17:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a dolgot hagyjátok. Látszólag ez neked sokat jelentett, és nem tudod megbocsátani neki.
2020. júl. 25. 18:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Külön voltatok nincs jogod ítélkezni e felett nem köteles azért elszámolni veled.

Egyébként nem jönnék össze exxel újra.

2020. júl. 25. 18:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hirtelen felindulásból szakított. Ha egy szakítás meglepetésként éri az egyik felet, akkor csukva volt addig a szeme. Nyisd ki és láss!
2020. júl. 25. 21:35
 8/13 A kérdező kommentje:
2 oldalú,egyrészt kizárt dolog hogy valaki úgy élje le az életét hogy egy emberrel feküdjön le,másrészt őszinte volt legalább,és megtudta hogy neki ez nem kell...nem tudom tényleg mi a jó döntés,még mindketten érzünk valamit a másik iránt..
2020. júl. 25. 22:14
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem szúrt hátba. Külön voltatok, megtehette. Semmi garancia nem volt rá, hogy újra összejöttök. Vagy X ideig mèg erre kellett volna ácsingóznia?

Azèrt zavar,mert kisebbsègi komplexusod lett, hogy, ő már volt mással is, te meg nem.

Nem èrdemes erőltetni a kapcsolatot. Persze, kötődtök mèg valamilyen szinten egymáshoz, de ez èdeskevès.

2020. júl. 26. 10:49
 10/13 A kérdező kommentje:
de ha elvileg érzel még bármit is a másik iránt,akkor hogy tudsz csak úgy mással dugni? nem ez zavar konkrétan,csak nekem ennél már nincs lejjebb,én úgymond érzelmesebb vagyok ennél és mindig bíztam benne hogy meggondolja magát és lesz még valami,őt sem így ismertem meg,mindig ő járt a fejemben,nem tudtam volna mással lenni,nem tudnék már úgy ránézni szerintem mint előtte,nem is tudom miért tettem fel ezt a kérdést,talán kíváncsiságból,de pár év múlva biztos kiröhögném magam,hogy ezen egyáltalán elgondolkodtam...
2020. júl. 26. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!