Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi tortent a vilaggal? Marcius...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tortent a vilaggal? Marcius ota, mikor bejott a virus meghulyult mindenki?

Figyelt kérdés
Baratnom is 2 ev utan szakitott, pedig sose volt semmi baj, rengeteg ismerosom akik hazasok is elvaltak az elmult par honapban, ismerosom is sokan szakitottak, mi tortent?
2020. júl. 24. 09:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudom, de én most b@szattam egy kis kézfertőtlenítőt a munkahelyen, hogy ne legyen unalmas a meló. Bár most elég rossz ízűt böfögök fel.
2020. júl. 24. 09:17
 2/13 anonim ***** válasza:
19%
Válik szét a világ, akik nem egymáshoz valók, és semmi keresnivalójuk egymás mellett azok akár akarják akár nem mennek szét, mert elindult a szétválasztás folyamata-nem veszed észre?
2020. júl. 24. 09:19
 3/13 anonim ***** válasza:
98%

"Baratnom is 2 ev utan szakitott, pedig sose volt semmi baj"

Pedig volt ott baj, ok nélkül nem lesz szakítás, csak te elég vak voltál ahhoz, hogy észrevedd a problémákat!

Külső szemlélőként nem tudod megítélni mások kapcsolatát. Akik szétmentek ott is voltak problémák, amiket a felek nem akartak/nem tudtak megoldani vagy az egyik fél hozzád hasonlóan vak volt, hogy a problémákat észrevegye.

2020. júl. 24. 09:26
 4/13 anonim ***** válasza:
38%
Tényleg hülyébbek az emberek! Ember embernek az ellensége, én is érzem magamon, hogy egyre depressziósabb vagyok és nem érzem jól magam lelkileg. Köszönhetően a szakításnak. Tényleg van valami....
2020. júl. 24. 09:30
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

Sokan otthonról dolgoztak, összezárva, az egyéb közösségektől, kikapcsolódásból, a mindennapi változatosabb életritmusból kiesve.

Az összezártság, kimozdulás hiánya senkinek nem tesz jót, ahogy a munkában történt gyökeres változások sem.

Feszültté, ingerültté váltunk, ami egyértelmű,hogy a magánéleten csapódik le.A vírus előtt aki munkahelyre járt a munkával kapcsolatos problémáit ott oldotta meg, még ha hazavitte is egy idő után lezárta. Most, az otthoni lét alatt nem volt mit "otthagyni", mindent otthon élt meg az, aki otthonról dolgozott/dolgozik, esetleg még gyerekekkel tetézve ezt.

Bizonytalanná vált a rendszeres jövedelem, még annak a gondolatában is, akinek biztos munkahelye volt.Nem volt hétvégi kimozdulás.

Akinek idős hozzátartozói vannak nem tudott Velük találkozni.

Ráadásul már az első szakasz idején tudtuk,hogy várható egy második is...

Én nem mondom,hogy mindenki meghülyült, inkább a világ fordult fel körülöttünk.

2020. júl. 24. 09:41
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

Sok embert megviselt maga a tudat, hogy ez a vírus itt van körülöttünk, és nem tudjuk mi lesz a vége... és mások lettek,

mondhatjuk természetellenes módon zártabbak lettek a szoros emberi kapcsolatok, ami sok konfliktus forrása.

2020. júl. 24. 09:46
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
Az össze/bezártság frusztráltá tette az embereket
2020. júl. 24. 10:32
 8/13 anonim ***** válasza:
25%
Lakva ismeri meg az ember egymást. Ezek a kapcsolatok ennyit is értek. Érdekes, mi ugyanúgy jól vagyunk, még örültünk is az összezártságnak és a home officenak :)
2020. júl. 24. 10:47
 9/13 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem az egyik oka ,hogy az emberek többet ülnek a gép elött és olvassák a sok szemetett a neten.Sok kis klik vadász ,pukkasztó cikk,komment stb...Ezeket megossza az ember a párjával..És itt még nincs is gond...a baj az h nagy mennyiségben ezek a szrok frusztráltá,és szélsőségessé tesznek.Előbb utóbb jönnek a viták.

Pl ismerősék most szakítottak kb 2hete...volt egy kegyetlen nagy vitájuk ami majdnem tettlegességig fajult...A csaja elkezdte számon kérni a sráctól XY politikus cselekedetét viselkedését...csak mert a srác arra a pártra szavazott.Ettől függetlenül h 4évente lerakja az X-et valahova egy fehér lapon semmilyen köze nincs egy párthoz vagy politikushoz sem.De még olyan ismerőse sincs aki közelebb lenne a tűzhöz.

A csajnál valami nagyon elgurult...ilyen hisztéria rohamot még életemben nem láttam...csak filmeken.

2020. júl. 24. 12:19
 10/13 anonim ***** válasza:
19%
Igen. Az összes pasi egy szemét ,mocskos féreg. Gusztustalan soha többet egyik se érdekel
2020. júl. 24. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!