Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őt is megviselheti a szakítás? Van esély hogy kibéküljünk?
A barátom szakított velem. 3 évig voltunk együtt, majd 1 évre külön mentünk. Az az 1 év nekem pokol volt. Nagy nehezen visszaszereztem, minden jónak tűnt, elkezdtük építeni a kapcsolatot 5 hónapja ami jobb volt mint régen, mégis becsúszott egy hiba az ő részéről.
Nem akarom részletezni, megcsalás-gyanús dolgokat vettem észre nála. Nagyon meglepődtem, bevallom nagy hisztit is csináltam, de egyszerűen nem hittem el amit láttam. Ő azzal "védekezett" hogy azt mondta ha ilyet feltételezek róla akkor hagyjuk egymást. Azóta még ÉN próbálom keresni, iszonyatosan fáj, de nem várhatja el, hogy én kérjek bocsánatot.... Nem részletezem, olyan dolgok derültek ki amiket tagadni se tudott. Bár konkrét 3. Személy nincs.
Teljesen kivagyok. Munkahelyemen nem tudok koncentrálni, folyton sírhatnékom van. Ő meg annyira sértődött, hogy beszélni sem hajlandó velem. Már 3 napja nem beszéltünk ma nagy nehezen felvette a telefont. Azért hívtam, hogy megkérdezzem mikor tudunk beszélni? És eléggé kifakadt, mondta a magáét, és a hangszíne viszont inkább zaklatott volt és nem az az utálkozó... én a végén azt is hittem hogy sírni fog...
Szerintetek ebben az esetben komolyan gondolhatta a szakítást? Alap esetben én se szólnék már hozzá, de nekem ez a nagy pofon, hogy a nagy boldog rózsaszín köd így egyik napról a másikra...
És csak állítja a maga igazát, hogy aki ilyenekkel vádolja azzal ő nem akar együtt lenni... Holott hozzáteszem jogos a "vád"
Tehát nem elég, hogy dolgok derültek ki még szakít is velem, és még ezen felül ő az aki utál engem... De én szeretem annyira hogy azt a dolgot megbocsássam már, csak béküljünk ki, de nem hajlandó végighallgatni Se.
Mit csináljak? Keressem még azzal hogy beszéljük meg? Vagy halott ügy? Vagy van még remény? (Hozzáteszem, borzasztó a természete, nem képes a bocsánatkérésre és nagyon haragtartó típus)
25N
Neked ő a rögeszméddé vált?
Mi a fenétől félsz? Hogy soha az életben nem találsz mást , és egyedül maradsz?
Ez beteges amit művelsz.
De miért beteges? Én mi rosszat csináltam?? Nem elég ő is engem hibáztat még itt is ezt kell olvasnom...
Én csak rendbe akarok hozni egy kapcsolatot egy emberrel akit szeretek. Ettől olyan hülye lennék?
Teljesen mindegy ki mit mond, te akkor is azt hiszed, hogy ő életed szerelme...
És újra és újra , és újra vissza akarsz majd térni hozzá.
Szóval hajrá!
Azèrt beteges, mert nem veszed èszre, hogy nem szeret. Tènyleg csak egy álomvilágban èlsz.
Hamis bűntudatot kelt benned, persze, mèg te kèrj bocsánatot, mert ő lebukott...Azèrt a lóf..nak is van vège.
Inkább növessz önbecsülèst, mert az nagyon hiányzik belőled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!