Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Igaz-e, ha a szakitofel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz-e, ha a szakitofel egyetlen alkalommal sem érdeklődött a volt parja hogy léte felől, akkor valójában sosem volt fontos annyira neki?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel tegnap erről beszélgettünk. Ő azt állítja, ha szakítás után a szakítófel egyszer sem kereste a másikat, igazán sosem szerette, ha így le tudja szarni, hogy mi lehet vele. Én azért nem teljesen értek ezzel egyet. Szerintetek? Tapasztalatok?
2020. júl. 17. 16:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
*állt
2020. júl. 17. 17:21
 12/24 A kérdező kommentje:
Elnézést, elnézést. Én hülye, nem voltam világos. Szoval csaj vagyok én is, és a barátnőm mondta ezt, nem mint a párom 😃
2020. júl. 17. 17:23
 13/24 A kérdező kommentje:
Pontosabban a legjobb barátnőm.
2020. júl. 17. 17:24
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

12+13 Felesleges kamuznod.útólag meg átvariálni. A tartást ha mond ez valamit még számodra, nem kéne ..

Akinek ilyen a barátnője-annak nem is kell ellenség:DD

2020. júl. 17. 17:29
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon szerettem az exem, de mégse írok neki soha! Nehéz volt, de lezártam és ő a múlt!

N28

2020. júl. 17. 17:30
 16/24 A kérdező kommentje:
Mivan?😂😂😂😂 Mi olyan rohadt elképzelhetetlen ebben? És ha már kiirtam a kérdést, miért ne vállaltam volna fel?😂
2020. júl. 17. 17:31
 17/24 anonim ***** válasza:
Fúj, tipikus alattomos hárpia a "barátnőd".azt akarja, hogy te kevesebbnek érezd magad, mert te nem érsz annyit az exed szemében úgymond, mint ő az ő exeinek a szemében. A célja csak az, hogy rosszul érezd magad. Ne érezd úgy, hogy szerethető vagy. Undorító mocskos alak az ilyen, aki sunyin, alattomosan, apró lépésekben tépázza meg az önbizalmad,úgy, hogy szinte észre sem veszed, hogy kinek köszönhetően érzed magad tulajdonképpen rosszul. Legyél vele nagyon óvatos, mert manipulatorral van dolgod.
2020. júl. 17. 17:44
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem egyértelmű volt, hogy legjobb barátnőről van szó, nem pedig párkapcsolati barátnőről. Szóval nem fogalmaztál félreérthetően.

Szerintem a barátnőd le akarta húzni az önbecsülésed egy kicsit, talán savanyú neki a szőlő, hisz neked komoly kapcsolatod volt, neki meg még sosem volt komoly eddigi életében. Ennyi hiba még nem feltétlen jelenti, hogy rettenetes ember a barátnőd, csak kezeld helyén az ilyen kommentejeit.

2020. júl. 17. 18:01
 19/24 anonim ***** válasza:
18 Be ne dőlj ennek a szövegnek. A leányzó "picinykét" gondba van, mert ő akart máson szórakozni, és minden nála landolt és most más szórakozik rajta.
2020. júl. 17. 18:06
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
2020. júl. 17. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!