Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írt rám az exem 2-3 hónap után?
Szerintem csak nem talált új pasit, úgyhogy úgy gondolja,hogy Téged bármikor előhúzhat , ha kedve szottyan.
Én a helyedben baráti szinten kommunikálnék csak vele, ne legyél tapló, de ne is mutasd azt,hogy érdekelne még.
Nekem az volt idaig a tapasztalatom, hogy ha ujra megprobalkoztok a kapcsolattal, par nap/het utan minden ott folytatodik, mint a szakitas elott. Szoval nem sok ertelme van.
Elso baratnommel pont ez volt. A masodikkal maig nagyon joban vagyok, napi/heti szinten talalkozunk, de persze vele nem jottunk ujra ossze.
Persze nem az en dontesem.
Kezdjétek úgy, mintha eddig sosem láttátok volna egymást.
Ha észre veszitek, hogy pár hét/hónap múlva ugyanazok a nézeteltérések felmerülnek, amik miatt szakítottatok, akkor végleg fejezzétek be. Ez nem vesz el az életetekből sok időt és ingyen van. Viszont sokat nyerhettek vele.
Ffi/79
Nagy az esélye hogy baszni akar. Az én exem is most ment szét a pasijával, facebookon kapásból bejelölte két ex pasiját is. Az egyikkel össze is szokott járni ilyenkor mikor szingli. Valószínűleg te is talonba vagy.
Ne várj sokat. Dugd meg párszor, aztán úgy is lefog lépni, ha jön a kövi kanija.
Szokasos... Igen nagy a valoszinusege h, futott par kort es rajott h, a lovagok feher lovon megse olyan klasszak mint gondolta...
Egyertelmu h, vissza jonne de ezt neked kell tudnod h, birnad e rendesen kezelni a dolgokat.
Hosszu tavon ne tervezzel vele mert le fog lepni megint vagy te nem fogsz bizni benne vagy megunod ha mar megnyugodtal mellette.
Probalj meg erzelem nelkul bele menni, kielvezve a jo dolgokat :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!