Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két év után sem vagyok túl az exemen?
Figyelt kérdés
Nektek volt ilyen, hogy több mint két év után sem voltatok túl rajta? És utána hogy lettetek túl rajta végül? Volt olyan, akik megint összejöttek?2020. júl. 6. 09:36
1/9 anonim 

válasza:

Én 10 év után sem vagyok túl rajta. Az eszemmel tudom, nem működött, nem működne, soha többé nem jönnék össze vele, de valahogy ott van legbelül. El kell fogadni, hogy van ilyen. Nem mindig a megfelelő emberbe szeretünk bele, mert egy dolog az érzelem, a másik pedig az, hogy tudunk-e hosszabb távon vele élni, vagy csak szenvedés az egész.
2/9 anonim 

válasza:

Az a fránya büszkeség.. Szerintem ilyenkor a büszkeségeteknek fáj jobban a dolog, hogy titeket is lapátra mert tenni valaki, bizonyára nem is ok nélkül.🤣
3/9 anonim 

válasza:

Minden mai fiatal nő megérdemli h lapátra tegyék, meglopják, zsarolják, kivágják az utcára. De sajnos abból se tanul, hogy milyen a másik félnek, mert csak jön az újjal mutogatás, a kimagyarázás, a másik hibáztatása. Ilyen egy igazi felelősségtől mentes ember világa.
4/9 anonim válasza:
Köze sincs a kommentednek a kérdéshez #2-es. De köszi, örülünk az egyszámjegyű IQ-d villogtatásának :)
6/9 A kérdező kommentje:
Nem unjátok még az értelmetlen hozzászólásokat? Aki nem tud értelmes választ irni, az ne írjon semmit.
Kedves #2-es, milyen jól tudod, hogy ki vetett véget a kapcsolatnak. Esetleg gondolatolvasó lettél? Én a helyedben még fejleszteném, mert nem jött be.
#3-as, a te kommentedhez még csak hozzáfűzni sem tudok semmit, annyira nem értem, hogy ez mégis hogy jött ide.
2020. júl. 6. 10:18
7/9 anonim 

válasza:

Nincs azzal baj, ha szereted még az embert és időnként gondolsz rá. Mndenkinek vannak emberek a múltjában.
8/9 anonim 

válasza:

Én 10 év után nem tudtam túllépni rajta, dumáltunk, szexeltünk, egyből sikerült túllépnem, mert a sok kellemes távoli emlék helyére bevillantak a rosszak, sok idő alatt meg annyit változott, hogy a jó részei el is tűntek, még a hangját sem ismertem meg.
9/9 anonim 

válasza:

Én már voltam úgy, hogy szakítottunk nehezen felejtettem el vagyis inkább az a jobb szó, hogy az emléke el kísér míg élek de a fájdalom csökken és az emlék marad. Az újra kezdésnek nem vagyok híve sok mindenre mondják, hogy felmelegítve már nem jó (én a töltött káposztát felmelegítve szeretem a legjobban akkora össze érik az íze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!