Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek vele? Hagyjam alakulni vagy mondjam el,mit szeretnék/hogy érzek?
Sziasztok! Körülbelül két hete szakított velem a barátom, sajnos nem annyira támogattam a jövőbeli terveit, és nem tudtán,hogy ez mennyire frusztraltta teszi,így anélkül,hogy elmondta volna,emiatt szakított. Az utóbbi ker hétben nem kerestem egyáltalán,nem haragban váltunk el.
Elhivnam most találkozni valami semleges helyre meginni egy kávét,aztán csak kötetlenül beszélgetni,ahogyan az ismerkedesunkkor tettem. Szerintetek elő kellene állnom azzal,hogy beláttam a hibamat és képes vagyok változtatni rajta vagy egyszerűen csak hagyján,hogy alakuljanak a dolgok?
Kb fel evet voltunk együtt,nem volt semmi komolyabb nézeteltérés(ezt leszámítva.)
24N
Ha ilyen könnyen, pikk-pakk szakított, akkor
már nem is volt olyan fontos neki ez a kapcsolat.
Lehet, hogy már csak ürügyet keresett arra,
hogy szabadon, kötöttségek nélkül tudjon
kimenni, aztán majd lesz valahogy.
Megvárnám, hogy ő jelentkezzen. Ha fontos vagyok neki
mégis, akkor hív. Ha más oka is van a szakításának és
nem csak az ürügy, akkor elmarad.
" úgy gondolta,hogy nem lesz elég az az idő ezt rendbe hozni,amíg meg itthon lesz."
Te "úgy gondolod", hogy ő "úgy gondolja".
Mindent meg kell beszélni. Egy kis sumákolást érzek
a lelépése mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!