Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Össze vagyunk költözve 5 éve,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze vagyunk költözve 5 éve, de szakítani akarok, viszont féltem a párom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sok rosszat, nehézséget okozott már nekem, és a kapcsolatunk egyáltalán nem működik, viszont ha elköltözöm, itthagyom, nem tudom mi lesz vele. A fizetése alacsony hogy tovább fizesse a lakbért egyedül, és van még kettő kutyusa is. Tudom, persze szarjam le mi lesz vele, mindenki ezt mondja, de nekem ez nem megy. Megbeszélni egyelőre nem tudom vele, mert csak néz ki szomorúan a fejéből.

F/27

2020. júl. 5. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Esetleg ha maradnátok lakótársak egy ideig, míg kitalálja, hogy hogyan tovább? Nem muszáj jópofizni addig míg ott laksz vele. Nézzétek egymást levegőnek, de tudatosítsd benne, hogy kettőtöknek nincs közös jövője.
2020. júl. 5. 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Szakíts vele, mindenkinek saját magának kell a legfontosabbnak lenni. Oldja meg az életét, ahogy tudja, hazamegy a szüleihez, keres jobb állást, kisebb lakást, társbérletet.
2020. júl. 5. 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én egyetértek #1-el, persze csak ha elég nagy a lakás, azzal a különbséggel, hogy nem kell egymást levegőnek nézni, simán lehetnek az emberek lakótársak is. Persze a szakítás mellett.

Vagy legalábbis ajánld fel, ha segíteni szeretnél, max elutasítja. Anyagilag valószínűleg te is jobban járnál. (Már ha egyébként másik albérletbe készülsz)

Nyilván ez csak akkor igaz, ha képesek vagytok nem ellenségként tekinteni egymásra.

2020. szept. 5. 08:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ha nem megy, akkor mondd neki hogy segítesz ha kéri, keresni új lakótársat, majd felesbe fizetik, kitesz(el) egy hirdetést🤷🏻‍♀️
2020. szept. 5. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!