Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vagyunk költözve 5 éve, de szakítani akarok, viszont féltem a párom. Mit tegyek?
Sok rosszat, nehézséget okozott már nekem, és a kapcsolatunk egyáltalán nem működik, viszont ha elköltözöm, itthagyom, nem tudom mi lesz vele. A fizetése alacsony hogy tovább fizesse a lakbért egyedül, és van még kettő kutyusa is. Tudom, persze szarjam le mi lesz vele, mindenki ezt mondja, de nekem ez nem megy. Megbeszélni egyelőre nem tudom vele, mert csak néz ki szomorúan a fejéből.
F/27
Én egyetértek #1-el, persze csak ha elég nagy a lakás, azzal a különbséggel, hogy nem kell egymást levegőnek nézni, simán lehetnek az emberek lakótársak is. Persze a szakítás mellett.
Vagy legalábbis ajánld fel, ha segíteni szeretnél, max elutasítja. Anyagilag valószínűleg te is jobban járnál. (Már ha egyébként másik albérletbe készülsz)
Nyilván ez csak akkor igaz, ha képesek vagytok nem ellenségként tekinteni egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!