Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem keres Már?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres Már?

Figyelt kérdés
Volt egy lány akivel szakítottam már. Nagyon igyekezett helyrehozni és tényleg nagyon sok mindent megtett értem, de nem akartam vele lenni, csak barátságot. Most elkezdtem ismerkedni mással amit ő megtudott és már nem jelentkezik. Szerintetek továbblépett?

2020. júl. 5. 07:33
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Mert rájött hogy a élősködő vagy!
2020. júl. 5. 07:39
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Ezek szerint igen, de ez a normális. Nálad viszont valami nem stimmel, ha kiírod ezt a kérdést.
2020. júl. 5. 08:02
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon helyesen teszi. Csak nem az egódnak fáj?
2020. júl. 5. 09:05
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Most is futnia kéne utánad?...
2020. júl. 5. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Rájött hogy egy fa5zkalap vagy és milyen igaza van.
2020. júl. 5. 11:36
 6/9 anonim ***** válasza:
22%
Mért is fa5zkalap? Mért ne ismerkedhetne mással amíg a csaj hezitált hogy mi legyen? Nem voltak kapcsolatban.
2020. júl. 6. 10:31
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
A csak nem hezitalt . Mindent megtett h kijavitsa, h jobb legyen. A fiu meg hallgatta es etette a lanyt. Mikor a fiu osszejott valakivel akkor a lany is rajott, h ezek szerint nincs eselye es nem erdemes ezzel a fiuval bajlodni mert nem varja meg es nem erdemli meg. Ennyi
2020. júl. 6. 12:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Csaj-t akartam irni
2020. júl. 6. 12:48
 9/9 anonim ***** válasza:
47%
Előtte már szakítottak. A lány tepert utána, de a fiú már nem akart vele komolyabbat, csak barátságot. Mi nem érthető ezen?
2020. júl. 6. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!