Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek alapjàn mièrt nem keres?
Szerinted aki az izmairól küld képet ismerkedés gyanánt, az nem csak a szexre hajt?
Te hogy lehetsz ennyire naiv?
Nekem nem lenne szimpatikus alapból az, aki pár nap után az izmait küldözgetné facebookon.
Meg rám bízza, küldök-e valami olyan képetképe?! Nem is ismer. Fel se merüljön benne, hogy ez kérdés.
Nem akar veled csetelni, mert fárasztó olvasni az írásodat.
Megismerkedtem egy közösségi oldalon egy sráccal. Igaz, a személyes találkozóig nem jutottunk még el. Ő jelölt be ismerősnek. Utána beszélgettünk pár szót, ő küldött az izmairól képet. Nem kért semmiféle szexuális képet viszonzásul, csak rámbízta a dolgot, hogy szeretnék-e képet küldeni, meg azt is, hogy milyet. Azt mondta, nem a szexre hajt. Mégis eltűnt. Ma pedig volt fent cseten is, ahogy láttam, nem is egyszer. Nem értem, miért tűnt el, hiszen jól elvoltunk.
2 dolog zavar nagyon.
1: mi a bajod a normál ékezetekkel?
2: küldött az izmairól képet.
Hány évesek vagytok, 14?
Egyetértek, tényleg fárasztó olvasni az írásodat, ez a legjobb szó rá. Balra dőlő ékezetek, csomószor vissza kell térni, mert olyan kifejezéseket írsz egybe, amit külön kellene és fordítva, ez pedig megváltoztatja a jelentést, és vissza kell térni, hogy kihámozza az ember, mit is akartál mondani. Nagyban nehezíti a dolgot, hogy egyáltalán nem használsz vesszőt, ami tagolná a gondolataidat, így egy nagy, értelmetlen, egy levegővel, hangsúlytalanul eldarált monológ lesz az írásodból, amit igen fárasztó értelemmel feltölteni, és félreérteni is könnyű.
Ez a baj az írásoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!