Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálta ezt, nem értem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt, nem értem miért?

Figyelt kérdés

A párommal szakítottunk, nem volt harag, nem működött, én szeretem őt, ő meg hát nem tudom.. elköltöztem tőle, összepakoltam mindent, viszont eskü emlékszem, hogy a karácsonyra tőle kapott ruhát betettem a bőrönd tetejére! Mikor hazaértem már nem volt benne! Kerestem mindenhol, úgyhogy ráírtam, állitólag megtalálta a ruhái között és, hogy ő is meglepődött!

Eskü nem értem!

Mondta, hogy jöjjek át a héten, hozzam el, ha szeretném!

Mondtam, hogy inkább, hogy ne legyen kellemetlen küldje el! De mondta, hogy ne szórakozzak, jöjjek el érte!

Elmentem és elhoztam, beszélgettünk, de nem volt semmi!

Igazából nem értem?! Vissza akarta venni? Vagy indokot akart, hogy találkozzunk?

Én vagyok ennyire érthetetlen?

Nem akarok semmit beleképzelni, de nem értem!

Tudom, hogy bepakoltam, nem tudom, hogy kerűlhetett ki a bőröndből!

2020. júl. 3. 23:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Zártok, ne képzelj bele többet. A zárás az ilyen.
2020. júl. 3. 23:33
 2/9 A kérdező kommentje:

De tuti ő vette ki onnan!

Ezt miért kellett? Nem gyanúsítottam meg, mert nem akartam... de megfordúl a fejembe, hogy miert..?!

2020. júl. 3. 23:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Fel is ajánlottam, hogy akkor otthagyom, de ragaszkodott, hogy vigyem...
2020. júl. 3. 23:38
 4/9 anonim válasza:
100%

Nehéz az elválás, valószínű valóban azért tette el, hogy később visszagyere.

Nem kell ezt túl gondolni :)

2020. júl. 4. 08:12
 5/9 A kérdező kommentje:

De azóta, majdnem minden nap beszélgetünk, Ő ír rám, ő keres! Lehet azt hitte, hogy nem leszünk “ennyire” jóba és legalább az az egy dolog miatt össze kell majd futnunk!

Persze nehéz az elválás!

De szerintem ez se egeszséges, hogy szinte minden napján pontosan tudom, hogy hol van!

Mert akkor nem tudom miért szakított.. nah mind1 nem agyalok rajta, csak tudjátok minden szakítás fáj!

2020. júl. 4. 08:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Még kamatyolni akar egyszer :) (feltéve ha addig nem lesz más)
2020. júl. 4. 09:11
 7/9 A kérdező kommentje:
De akkor bepróbálkozott volna. szerintem!
2020. júl. 4. 09:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, még nem.
2020. júl. 4. 09:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet rájött, hogy mégse akarja és nem lépett. Zárd le te is.
2020. júl. 5. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!