Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után barátok maradunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után barátok maradunk?

Figyelt kérdés

Szakítottam a párommal, igazából szerettem de nem úgy, mai napig tisztelem, egy gyönyörű nő. Barátok maradtunk! Szakításkor neki nagyon rosszúl esett! Azóta szoktunk beszélgetni heti szinten! Álltalában én keresem, sok a közös érdeklődés!

Működhet ez? Volt már veletek ilyen? Nem kellene keresnem?

2020. júl. 3. 12:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
A rendszeresség nem jó, mert új érzelmeket kelthet.
2020. júl. 3. 12:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha tiszteled, akkor működhet/ működni fog. Egy jó barátság, a szó valódi értelmében-tisztán (nem hátsószándékkal) meg aranyat ér a mai világban.
2020. júl. 3. 12:19
 3/12 anonim ***** válasza:
42%

Nem lehet egy okos csaj, mert ha az lenne akkor szemen között volna és többet szóba sem áll veled.

Még ha gyönyörű akkor gyorsan talál másikat.

Erre neked írogat

Hát röhej!

2020. júl. 3. 12:19
 4/12 A kérdező kommentje:

Megbeszéltük, hogy barátok maradunk, én ajánlottam fel, aznap este beszélgettünk is én hívtam fel!

Nem volt tányércsapkodás és tényleg békéssen váltunk el!

Megvallom én is elnyomom az érzéseimet, de fontosabb a barátsága, fontos, hogy tudom minden rendben van vele! És persze találjon valakit, hiszen én nem tudtam voldoggá tenni, jobbat érdemel!

De tisztelem emberként!

2020. júl. 3. 12:26
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy szereted... Ha szeretnéd, nem szakítottál volna, pláne nem kínoznád hamis reményekkel. Mert hiába beszéltétek meg, az exed attól még szerelmes beléd és reménykedik és szenved. Neked meg marha kényelmes. Ha épp kanos leszel, kéznél lesz a punci, akiről 5 perc alatt lebeszéled a bugyit.
2020. júl. 3. 12:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Te szakítottál, és ajánlottad fel a barátságot, és keresed továbbra is. Ezzel csak az a baj, hogy ő valószínűleg reménykedik a kibékülésben (bár erről őt kellene megkérdezni), és ez a kötődés neki akadályt jelent a tovább lépésben. Más lenne a helyzet, ha közös döntés lett volna, eltávolodás miatt.
2020. júl. 3. 12:43
 7/12 A kérdező kommentje:

Szeretem Őt, csak nem úgy, nem rudom leírni ezt az érzést!

Nagy szerelem volt, főleg az én részemről, jókor jött ez a hölgyemény az életembe!

Lehet elrontottam! Lehet hibás vagyok, hogy elengedtem, de úgy éreztem nem megy ez tovább és nem akarom őt áltatni, lehettünk volna 10x éveket, család, kocsi.. stb! De nem úgy szeretem ahogy kellene!

2020. júl. 3. 13:22
 8/12 anonim ***** válasza:

Azért hagytad ott mert szereted!

As szívnek kell megszakadni!!🤣

2020. júl. 3. 13:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Figyi, neked kell tudnod, hogyan döntesz. De ha már döntöttél, azt csináld rendesen. Ha szereted még az exedet, hozzátok rendbe a kapcsolatot. Ha meg nem szereted már, szakíts rendesen és soha többé ne beszéljetek.
2020. júl. 3. 13:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Meddig tartott a kapcsolat? Te keresed, akkor még belül lehet valami. :/ Sajnos egy kapcsolat végeztével szerintem nincs barátság. Esetleg ha van ami összeköt pl. Gyerek. De ennyi.
2020. júl. 3. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!