Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tiltottál már le ex-et?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiltottál már le ex-et?

Figyelt kérdés

2020. jún. 6. 13:57
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
69%

Felre van ertve a letiltas. Nemcsak zaklatas elleni vedekezes, vagy buntetes, hanem onvedelem. Peldaul, hogy ne nezegessem, ne lassam, amig friss. Mert azelott ha szakitottal, nem toltak fenykepeket az arcodba.

Civilizaltan meg is lehet neki irni, hogy most lw foglak tiltani. Ido kell a tovabblepeshez, es informacio-hiany.

2020. szept. 10. 20:32
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezért tiltok, törlök, mert könnyebb felejteni, túllépni. Ha én szakîtok, akkor meg nehogy meggondoljam magam egy magànyos pillanatomban.
2020. szept. 10. 21:33
 23/33 anonim ***** válasza:
61%
Én is letiltom az összeset. Gusztustalan férgek
2020. szept. 10. 21:38
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

7. vagyok, valóban, most belegondoltam, mivel a jelenlegi párommal majdnem szétmentünk. Ha most szakítanánk, biztosan tiltanám mindenhonnan és törölném a számát is, kaptam ízelítőt abból, hogy milyen amikor majdnem-majdnem felhívom vagy írok neki, mert megöl a hiánya... és azt se tudnám elviselni ha más nővel látnám.

Szóval tiltottam zaklatás miatt de tiltanék önvédelemből is.

2020. szept. 10. 22:09
 25/33 anonim ***** válasza:
82%

Egyet kellett. ÉLetem legnagyobb melléfogása. Nárcisztikus a szentem, de amikor mellette voltam, rengeteg dolog le se esett, hogy mennyire gáz. Csak utólag fogtam a fejem.

Hívogatott, megvárt kihalt helyen, sarokba szorított, kocsival üldözött, volt minden. A legrosszabb hetekben komolyan attól tartottam, hogy megvár valahol egyszer és elvágja a torkom. Nem volt egyszerű, különösen, hogy harmincas éveink közepén vagyunk. De látjátok, fiatalok, a szerelmes vakságot a kor nem tudja kivédeni. Pedig a kor tapasztalatot is feltételez, vagy némi bölcsességet :)

Hála Istennek, már vége, én pedig azóta szerető társra találtam.

37N

2020. szept. 11. 08:57
 26/33 anonim ***** válasza:
63%
Mindet
2020. szept. 11. 10:53
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Dumálni már nem fogunk akkor meg minek tartogassam őket.
2020. szept. 11. 10:55
 28/33 anonim ***** válasza:
Volt minden: engem is tiltottak le, én is tiltottam le. Most épp senki nincs letiltva, egyszerűen törölve vannak minden elérhetőségemről, hogy ne lássanak semmit.
2020. szept. 11. 12:31
 29/33 anonim ***** válasza:
65%

Igen. A szakítás után rájöttem, hogy végig kihasznált és hazudott nekem. Kértem utána, hogy legalább akkor legyen őszinte, de rájöttem, hogy ő ha azt mondja, hogy szia, már az is hazugság, akármilyen kapcsolatban vagyunk vagy nem vagyunk, szóval az tűnt a legjobb ötletnek, ha soha többé nem beszélünk, mivel az ilyen beszélgetéseknek nem sok értelme lenne.

N

2020. szept. 11. 17:27
 30/33 anonim ***** válasza:
95%
Minden exem le van tiltva. Én lezártam velük a dolgokat, engem ne jelölgessenek, ne írjanak üzenetet. Ezért vannak letiltva.
2020. okt. 17. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!