Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiltottál már le ex-et?
Az exem letiltott, amikor ki beszéltük hogy miért nem vagyok már jó, miközben 2 hónappal előtte még áradozott rólam, akkor elmondtam neki hogy semmi személyes, de ki fogom venni az ismerőseim közül mert innentől nem érdekel mi történik vele, és el akarom felejteni, jobb ha a Facebook sem emlékeztet rá.
Egy hónappal később amikor már tuti hogy mindent visszaadtam neki, ami nálam maradt, kivettem az ismerőseim közül.
Még egy hónappal később visszanéztem a chatünkbe, valamit hogy mikor hol voltunk. És látom hogy "erre a beszélgetésre nem tudsz válaszolni", az az letiltott. Ráírtam Viberen hogy mégis mi a franc van valamiről lemaradtam?
Erre vissza írta hogy én kérdezem Hát én vettem ki az ismerősei közül és ő ezentúl nem akar rólam semmit tudni nem akar látni soha többé. Pedig amikor dobott még azt mondta hogy nagyon jó ember vagyok és szeretném hogyha barátok maradnánk.
De sajnos ő egy erős nő akitől függ az egész családja és az egész cége ( :) ), és nem lehet az, hogy nem mondja ki az utolsó szót.
Ha én letiltom akkor ő azért is kétszer tilt le típus :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!