Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tiltottál már le ex-et?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiltottál már le ex-et?

Figyelt kérdés

2020. jún. 6. 13:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
92%
1et,mert nem tudta tultenni magát..és mindenhol írt. 💁🏽‍♀️
2020. jún. 7. 18:12
 12/33 anonim ***** válasza:
79%
Én mindenki letiltok akivel már nincs jó viszonyom. Nem tudok velük mit kezdeni.
2020. jún. 9. 18:19
 13/33 anonim ***** válasza:
66%

Az exem letiltott, amikor ki beszéltük hogy miért nem vagyok már jó, miközben 2 hónappal előtte még áradozott rólam, akkor elmondtam neki hogy semmi személyes, de ki fogom venni az ismerőseim közül mert innentől nem érdekel mi történik vele, és el akarom felejteni, jobb ha a Facebook sem emlékeztet rá.

Egy hónappal később amikor már tuti hogy mindent visszaadtam neki, ami nálam maradt, kivettem az ismerőseim közül.

Még egy hónappal később visszanéztem a chatünkbe, valamit hogy mikor hol voltunk. És látom hogy "erre a beszélgetésre nem tudsz válaszolni", az az letiltott. Ráírtam Viberen hogy mégis mi a franc van valamiről lemaradtam?

Erre vissza írta hogy én kérdezem Hát én vettem ki az ismerősei közül és ő ezentúl nem akar rólam semmit tudni nem akar látni soha többé. Pedig amikor dobott még azt mondta hogy nagyon jó ember vagyok és szeretném hogyha barátok maradnánk.

De sajnos ő egy erős nő akitől függ az egész családja és az egész cége ( :) ), és nem lehet az, hogy nem mondja ki az utolsó szót.

Ha én letiltom akkor ő azért is kétszer tilt le típus :D

2020. jún. 10. 14:09
 14/33 anonim ***** válasza:
90%
Ex nincs akit letiltottam/letiltott volna, mindenkivel normálisan szakítottunk. Volt viszont egy csaj akivel még csak ismerkedtünk, megvolt a szikra, kedvesnek, aranyosnak tűnt stb. Aztán történt pár gyanús dolog, majd ki is derült nem kevés turpisság, aminek hatására intelligens módon de határozottan véget vetettem az ismerkedésnek. Ezután még én lettem a szemét és aljas, és le is lettem tiltva.
2020. jún. 10. 22:44
 15/33 anonim ***** válasza:
88%
Egyszer igen, nem volt hajlandó elfogadni, hogy vége. Hol kérlelt-hol fenyegetett kitartóan, nem vagyok egy tiltogatós, de ő kihúzta a gyufát.
2020. jún. 17. 21:31
 16/33 anonim ***** válasza:
86%
Hogyneeeee:D
2020. jún. 17. 22:28
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak haragbol van letiltas. Szoltam neki, mert internet elott tul lehetett lepni. De keptelenseg ugy, hogy mindent latok. Egyszeruen egeszsegtelen dolog. Az elejen mindenkepp. Mikor nem faj, mar nem erdekes.
2020. jún. 26. 01:14
 18/33 anonim ***** válasza:
84%
Kettőt le kellett tiltanom, mert átment zaklatásba meg ment a "mocskos k*rva" duma, pedig nem is léptem félre meg semmi, csak meguntam a szarságait. Xd Szóval ők megharcoltak érte.
2020. jún. 26. 16:49
 19/33 anonim ***** válasza:
96%
Egyet. De nem hiszem h zavarja. Annak a patkanynak nincsenek érzései.
2020. jún. 26. 17:59
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Én kikövettem önvédelemből, hogy ne lássam az új barátnőjével, mert fájt a szívem akkor még. Majd végül ő tiltott le, tisztázatlan okokból 😂.
2020. szept. 10. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!