Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utólag bantatok már meg szakitast?
Te voltal a szakító fel, és nyilván itt nem olyan szakításra gondolok, mert a másik megcsalt. Inkább akkor úgy érezted jobb lesz nélküle.
Tudom tudom, jonnek majd “Ha én egyszer szakitok, annak oka van” válaszok. Kérném a többi tapasztalatot is. :)
Én sose bántam meg. Általában sokkal tovább szoktam halogatni a szakítást mint kéne.
Persze ebben komoly elem az is lehet, hogy az ember utólag mindig próbálja igazolni a tetteit, így még ha nem is azonnal, de el tudom hitetni magammal hogy jóbb így.
Volt. Számomra mindegyik szakításom után 2-3 hónappal megszépültek az emlékek és egy kicsit visszavágytam. De tudtam, hogy okkal szakítottunk, így annyiba hagytam. Így visszagondolva mindegyik kapcsolatom egy szép emlék :)
25N
Megbánni soha nem bántam meg, de néha elgondolkozom, hogy az első barátommal milyen harmonikus is volt a kapcsolatunk, néha hiányzik. Nem ő, hanem a kapcsolat minősége.
2 évig voltunk együtt, kiszerettem belőle, nem akartam ezen a szinten leragadni 18 évesen, így szétmentünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!