Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mennyi idő után szerettek ki egy lányból?
Figyelt kérdés
Mármint ha pont az miatt szakítasz, mert nem szereted már úgy. Mennyi ideig hiányzik? Van valami más ok vagy csak ezt mondjátok, mert " könnyebb legyen" a másiknak?2020. máj. 29. 19:10
A kérdező szavazást indított:
Pár napig hiányzik
Egyáltalán nem hiányzik
Sokáig
Csak mondjuk
Más okból
8 szavazat
1/11 anonim válasza:
Ha azért szakítok mert már nem szeretem, akkor nem is igazán érdekel már, szóval ha 24 órából 24 órám szabad és semmi dolgom akkro biztos többször gondolok rá, amúgy nem érdekel.
2/11 anonim válasza:
És ha a lány szakít veletek? De ti fülig vele vagytok esve?
3/11 anonim válasza:
Ha nem szereted már úgy akkor semeddig, eleg ertelmetlen kerdes lett kicsit.
4/11 A kérdező kommentje:
Igazából ő azt mondta, hogy nem szeret ezért hagy el. Bevallom frontérzékeny vagyok sokat vagyok szarul ez tény és próbaidőn voltam és bevoltam feszülve h maradhatok-e vagy sem így megcsappant a szexuális együttlétek száma illetve neki galyra ment a kocsi így arra nem tudott félre tenni rendesen, mert ugye fizette a rezsi részét. De azt mondta h hiányzok neki,de már csak barátként szeret. Én nem akarom h a pénz miatt vége legyen ezt mondtam is neki. Illetve egyik barátnőm badoon van meglátta kb 3 napra rá szakítás után szólt nekem, erre annyi volt a válasza, hogy a cél az volt, hogy megutáljam... De nem utálom csak szarul esett h neki ilyen könnyű. Már reményt nem látok arra, hogy valóban szeretne csak próbálom a férfi agyat megérteni
2020. máj. 29. 19:32
5/11 anonim válasza:
Ez alapján már akkor túl volt rajtad akkor, amikor szerinted még együtt voltatok.
6/11 A kérdező kommentje:
Az lehet 😢😢😢
2020. máj. 29. 20:39
7/11 anonim válasza:
Ha valaki tényleg szeret akkor az nem múlik el.Egy érzelmi fellángolás viszont sokáig elhúzódhat, akár évekig. Nézd a jó oldalát a dolognak, így találhatsz valakit aki ténylegesen és örökre szeret.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem akarok találni senkit. Elegem van az ilyen fellángolásokból. Inkább leszek egyedül magamtól,mint mindig elhagyjanak, mert az nagyon fájdalmas
2020. máj. 29. 21:12
9/11 anonim válasza:
Ha emiatt szakítok, akkor már régóta nincs semmi érzelem, csak a kötődés és szimpátia.
10/11 anonim válasza:
Hidd el, nem lett volna jó életed melletted, ha otthon is folyton próbaidőn vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!