Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vált ki belőlem ilyen érzést, hogy az exemnek barátja lett?
Figyelt kérdés
Másfél év után 1 hónapja szakitotunk nemlett valami szép vége. Ő már 2 héttel rá másik csávóval volt de én csak tegnap tudtam meg mert megláttam instan egy képük.
Tehát 1 hónap eltelt már túl léptem rajta de mikor megtudtam ezt olyan szörnyű érzés fogott el mint amikor szakitotunk olyan érzésem van mintha újra elvesztetem volna.
Pedig már túl voltam rajta.
Miért van ez?
2020. máj. 27. 10:35
1/8 anonim 

válasza:

Mert nem voltál túl rajta. Ez normális. Alig telt még el egy kis idő ahhoz képest, hogy mennyit voltatok együtt. Adj időt magadnak, hogy rendesen "elgyászold" ezt a kapcsolatot.
2/8 A kérdező kommentje:
Pedig tényleg túl voltam rajta az elmúlt napokban már egyáltalán eszembe se jutott a csaj.
2020. máj. 27. 10:55
3/8 anonim 

válasza:

Amíg ilyen érzések jönnek elő nem vagy túl rajta. Ez sajnos ilyen, de idővel jobb lesz
4/8 anonim 

válasza:

Lehet azt érzed, hogy te már túl voltál rajta, de ha felkavart az, hogy másik fiúval látod együtt, akkor valószínűleg még annyira nem tetted túl rajta magad.
5/8 anonim 

válasza:

Ha traumaként élted meg a szakítást, a gyászolás folyamata ilyen hullámzó sajnos. De idővel egyre kevésbé fog fájni, ha felszakad a sebed.
6/8 anonim 

válasza:

Nem voltál túl rajta.
Én egy 3 év 8 hónapos kapcsolatból szálltam ki, én is azt hittem, hogy 2-4 hét alatt feldolgoztam, de csak rosszabb lett egy idő után.
Kicsit foglalkozz magaddal, az hogy ez a kép fájt neked természetes, ne aggódj miatta. 1-2 hónap és már érdekelni se fog :)
7/8 anonim 

válasza:

Ez bizony azért van, mert nem voltál még túl rajta.
8/8 A kérdező kommentje:
Elég szarul ért véget április elején láttam utoljára utána 1 hónapig nem láttam a vírus miatt és úgy szakitotunk hogy már 1 hónapja nemlattam és valószínűleg soha többé nemis fogom ráadásul mikor legutóbb együtt voltunk jól elvoltunk a szüli napját ünnepeltük. Nemtudom fel dolgozni hogy akkor láttam utoljára ☹️
2020. máj. 27. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!