Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dob el, ha szeret?
Figyelt kérdés
Lényegében arról van szó, hogy a fiatalember szeretné még kiélni magát, és sok csajjal lefeküdni. Viszont ezért eldobja azt, akit szeret.
Ez miért éri meg? Csak nem értem.
Tudom, hogy mindenki pótolható, meg úgyse vagyok nagy szám, meg stb. Nem vagyok prűd, meg nem kellett mellettem elfojtania semmit a bigámiáján kívül.
2020. máj. 25. 19:21
1/6 anonim 

válasza:

Ha eldob akkor a szórakozást, csajozást jobban szereti mint téged. Magyarul simán otthagy mert szórakozni akar és úgy gondolja bármikor talál nálad jobbat.
2/6 anonim 

válasza:

Velem is ez volt. Had tudja meg milyen a többi, aztán majd vissza sír.
Amúgy is felrekuras lenne a vége ilyen kijelentések utan. Szóval viseld el, és inkább örülj hogy nem kellett szenvedned mert félre ment.
3/6 anonim 

válasza:

Szerintem ebben az esetben valójában nem szerelmes beléd igazán. :/
4/6 anonim 

válasza:

Majd egyszer megtanuljátok értékelni a normális srácokat. :)
5/6 A kérdező kommentje:
#4 - Hát tök értékelném, de eddig is flottul előadták a srácok, hogy ők a főnyeremények meg stb, és utólag derül ki, hogy mégsem.
Hidd el, nem direkt csinálom.
2020. máj. 25. 20:02
6/6 anonim 

válasza:

Hát aki így kezdi hogy ő a főnyeremény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!