Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen fizikális/mentális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fizikális/mentális tüneteitek voltak a szakítást követő időszakban?

Figyelt kérdés
Engem lassan 4 hónapja dobott a partnerem, egy 5 éves kapcsolat után, és a mai napig az van, hogy reggel 6-7 óra körül arra ébredek: Rajta agyalok. Innentől már hiába is szeretnék pihenni mondjuk 10-ig, csak forgolódom, és borzasztó a hangulatom. Ez a 6-7 órás ébredés akkor is így van, ha hajnali 4-kor fekszem le. Mikor még friss volt a szakítás, legfeljebb 3 órát tudtam aludni éjjel, fájtak a beleim, ment a szívem és erős koncentráció zavarom volt.

2020. máj. 21. 12:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én szakítás után nem tudtam aludni, és enni sem. Mégsem éreztem magam kimerültnek, folyamatosan pörögtem, imádtam, hogy van időm magamra. Tény, hogy 2 hónap alatt fogytam kb 10 kilót, de jót tett az önbizalmamnak és a közérzetemnek. Viszont a nem evés miatt kb 1,5 évig szenvedtem gyomor problémákkal.
2020. máj. 21. 21:03
 12/12 dizelesgozgep ***** válasza:
100%

Én 3 hónapig két naponta bőgtem pedig nem is jártunk csak kavartunk aztán nem volt hajlandó otthagyni a másikat.

Úgy, hogy amúgy férfi vagyok. Persze a a férfiak is sírnak ne higgyétek hogy nem, ez ilyen társadalmi kamu, de azért nem ennyit xd

Annyit tudnák hozzá tenni hogy ha fel kelsz ebben az időszakban hétkor vagy bármikor ne akarj még pihenni 10ig vagy bármeddig, mert NEM FOG sikerülni. Nyilvánvaló hogy három órát rajta fogsz agyalni. Ahogy felébredsz csinálj valamit még ha undorító is a gondolat hogy belekezdj valamibe. Minden jobb mintha csak feküdnél és gondolkodnál, pont erre nincs szűkséged.

Másik általános hiba hogy ilyenkor sokan szomorú zenéket hallgatnak. Nyilván az megy az ember lelkéhez ilyenkor de ennek sem szabad teret hagyni ennek sem.

Szándékosan akárhogy nem akarod full vidám zenét kell berakni és jobb lesz kicsit 30p múlva. (Persze ettől még nem oldódik meg a dolog de nem önként rugdosod le magad a sötétségbe)

Én pl. Little Richard-ot szoktam ilyenkor vagy bármi rossz kedvkor direkt :D

Ha nem jön be a stílus keres mást.

2020. máj. 22. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!