Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, mikor a szakító fél visszajön?
Figyelt kérdés
2020. máj. 16. 19:16
1/8 anonim 

válasza:

Drága a külön élet, kidobta a 3.,...
2/8 anonim 

válasza:

Nem jött össze a jobb, így visszakullog a hígfosba, mert kapcsolatfüggő.
3/8 anonim 

válasza:

Régen azért mentem vissza hozzá mert megszokott volt már vele lenni. Kicsit talán hiányzott.
De most már eszembe nem jutna vissza menni ekkora szerencsétlenséghez
4/8 anonim 

válasza:

“Tévedtem, te kellesz!” - Egy mondat, ami mögé sok dolgot szeretnénk hinni, ám valós jelentése nem más, mint : „Még mindig jobb veled, mint egyedül!”
5/8 anonim válasza:
Talán indulatból szakított, és kitisztult fejjel rájött, hogy baromságot tett. Hisz sok olyan ember van, aki nem képes kezelni az indulatait, és felnőtt létükre olyanok, mint a gyerekek.
6/8 anonim 

válasza:

Az esetek 90%-ban, azért mennek vissza, mert nem talált jobbat, de ez nem azt jelenti, hogy téged annyira szeret, hogy nálad jobb nincsen, csak egyszerűen nem jött össze neki senki, de majd, ha összejön, akkor mehetsz a levesbe. A maradék 10%-ban meg rájöttek, hogy tényleg szeret stb., de ez nagyon-nagyon ritka!!!
7/8 anonim 

válasza:

osztom a 6-ost,naív fejjel épp nem régiben fogadtam el az exem közeledését,ez mindaddig tartott amíg nem talált valaki mást,engem lerázott minden szar indokkal,meg hogy egyedül akar lenni,nincs ideje semmire,de végig beszélgetett 1 palival...bennem felkavart mindent,amikor megkeresett már kezdtem túl lenni rajta,erre másodjára is átbasz....hát remélem az élet vissza adja neki,de garantáltan az ESZEDRE hallgass ha ilyen van,mert csak még1 pofont fogsz kapni,nem véletlen lett vége.aki addig eljut,annak már megvolt az oka,ha szívből szeretsz és akarsz valamit még a pokolba is veled tartana,hagyjuk már ezt a megkeresős maszlagot,nem működik.
8/8 Zoro86 

válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal. Valaki mást akart, akit jobbnak ítélt meg nálad, de nem jött össze, szóval vissza megy hozzád a "szarhoz" hogy ne legyen egyedül. Viszont úgy is dobni fog ahogy felcsillan a remény csírája ismételten.
Szóval ha van eszed, akkor elküldöd a p*csába, mielőtt ő tenné meg ismét. Hidd el, meg fogja tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!