Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha nem vagyok biztos, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok biztos, hogy visszamenjek az exemhez?

Figyelt kérdés

Már lassan egy hónapja szakítottunk, valahol sokat távolodtam tőle, de mégis közel érzem hozzá magam. Tul. képp. minden nap gondolok rá, többször már majdnem visszafutottam a kezeibe, de valami mégis visszatart, nem tudom elhatározni magam. Hiányzik a személye, a társasága, azt érzem, amíg vissza nem megyek hozzá, addig nem fog hagyni nyugodni a dolog és ezen fogok agyalni, de mégse leszek 100%-ban boldog, ha már ismét együtt leszünk.

Amúgy nem is értem, mitől vagy miért félek, ennyire nem volt rossz a kapcsolat, sőt, tulajdonképp egyáltalán nem is volt rossz, csak valahogy mindig feszélyezve éreztem magam.

Mindenki véleményére kíváncsi lennék, mert eddig ahány emberrel beszéltem, plusz az én személyes érzéseim nagyon ellentmondásosak...

2020. máj. 16. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
A megszokás hiányzik. Nyilván volt oka a szakításnak, az elengedés meg egy folyamat, aminek az elején jársz. Ha visszamész egy ideig jobb lesz, aztán előjönnek a régi problémák.
2020. máj. 16. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
Ki volt a szakító fél?
2020. máj. 16. 10:44
 3/4 Alessandro10 ***** válasza:
14%
Leültök megbeszélni ki mit vár el a kapcsolattól, aztán eldöntitek merre tovább. Ha otthon agyalsz magadban, azzal nem haladsz előre. Gondold át téged mi tesz boldoggá, mert ha egyébként jó volt a kapcsolat vele, apróságokon is múlhat a dolog, amit közösen megoldhattok. Azóta neki is volt ideje átgondolni a múltat, jó esetben tanult a hibákból. Légy bátor!De ne feledd, kettőtöknek együtt kell működtetni a kapcsolatot!
2020. máj. 16. 12:05
 4/4 anonim ***** válasza:
82%
Felesleges, nem véletlen lett vége. Az hiányzik, hogy volt valakid, nem ő.
2020. máj. 16. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!