Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért foglalkozik velem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért foglalkozik velem, ha nem is ismer? Miért ennyi idő eltelte után?

Figyelt kérdés

Egy 4 évvel ezelőtti kapcsolatom miatt szívok most, és nem értem az egészet, hogy miért jó nekem bekavarni. Sztori:

Együtt voltam egy fiúval, akinek iszákosak voltak a haverjai. Az egyik barátja mindig azzal piszkálta, hogy szakítsa meg velem a kapcsolatot. Ez a barát mondjuk legyen Sanyi. Sanyit már láttam élőben is, de Sanyi barátnőjével sosem találkoztam még, csak a Facebookon láttam róla képeket. Soha, egyetlen egyszer sem találkoztam még a csajjal, nem is ismer engem, köze sem volt hozzám sohasem. Ez a csaj most Sanyi (exem barátja) menyasszonya. Lett egy közös ismerősünk Facen a csajjal, azóta olyanokat hallok vissza, hogy mindenféle rémhírekkel lejárat engem, meg kitalál rólam dolgokat. Az exemmel való kapcsolatunkról is beszélt a közös ismerősnek, és egy jó szava sem volt rám. Neki mi a franc baja van velem, ha nem is ismer engem, nem is látott soha személyesen?!

Exemmel lezártuk a dolgokat, nem foglalkozunk egymással. Nem tudom, hogy van-e valakije, lehet van neki, nekem is voltak azóta új kapcsolataim. Ennyi. De ha az exem sem foglalkozik velem, akkor a haverjának a barátnője mi picS@ért van velem elfoglalva?! Menyasszony, dolgozik, barátaival jól érzi magát, akkor miért velem foglalkozik és miért akar lejáratni? Neki semmi köze hozzám.

2020. máj. 10. 15:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyenek sajnos az emberek, nincs mit tenni velük.. mindig a mások élete érdekesebb nekik ezen ne lepődj meg. Valószínűleg egyébként irigy rád, s azt a megoldást találja hogy befeketít, de szerintem egyáltalán ne foglalkozz vele. Majd megunja és abba hagyja, ha látja hogy le szarod úgy még roszabb lesz neki.
2020. máj. 10. 15:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Mit lehet irigyelni azon, akit nem is ismersz és nem is láttad még személyesen?
2020. máj. 10. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!