CyberHun kérdése:
Hogy tudnék megszabadulni a patkányoktól valaki ismer valakit aki ezeknek az irtásával foglalkozik?
Figyelt kérdés
Borsodban élek és a kertben 2 óriás (kb 30cm hosszú) patkány van és mivel én 2-t láttam több is lehet2019. aug. 16. 19:16
2/7 anonim válasza:
Betápláltam a kérdésed ebbe az új, google tipusú keresőoldalba, így neked már nem kell ezzel fáradnod:
4/7 anonim válasza:
Láttál kettőt a kertben:)) Ne gondold, hogy csak annyi van és azt sem, hogy csak nálad vannak. Van ott a szomszédban is és két utcával arrébb is:))
5/7 anonim válasza:
Mérget nem ajqnlom mert ölyv héja stb ha elkapjam megeszi megdöglik . A lukakat füstöld ki gipszeld be tacskó egyéb kotorék eb elintézi vagy élvebefogók amibe max egér fér be .
7/7 qkker1 válasza:
Leesik és a pörgő dobozon nem tud visszamászni.
Neten vannak videók is,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!