Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez mire volt jó, mi lehetett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mire volt jó, mi lehetett a motiváció?

Figyelt kérdés
Kb. másfél évvel ezelőtt ért véget egy hosszú párkapcsolatom (10+ év). A lány kb. 1 hét alatt eltűnt az életemből, de különösebb magyarázat nem volt csak a szokásos klisék. Tudjátok amikor már nagyon mennél és mindenbe belekapaszkodsz, hogy ez is baj meg amaz is baj a kapcsolattal. Szerintem érthető, hogy eléggé nehezen fogadtam el a dolgot és dolgoztam fel. Még mindíg nem mondanám azt, hogy teljesen túl vagyok rajta. Nos az történt, hogy egy hónappal ezelőtt rámírt másfél év után, hogy mi van velem milyen az életem. Mindezt úgy, hogy külföldre költözött az új hapsijával tehát úgy írogat az exének akit ő dobott ki, hogy van kapcsolata. Megbeszélni továbbra sem akart semmit. Csak nekem fura ez, hogy sok idő után ráírok valakire, hogy mi van vele aki msfél évig akár halott is lehetett volna annyira nem érdekelt?
2020. máj. 8. 13:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

A mostani parja már akkor megvolt, amikor szakitottatok? Lehet banja már akkor ezt, 1,5 év év után kiábrándult belőle.

Egyébként valószínűleg könnyebb volt így neki a szakítás, hogy meghaltal számára akkor. Teljesen mindegy, hogy kihultek-e már az érzelmek vagy nem, ennyi idő után fajdalom nélkül nem ment volna a szakítás

2020. máj. 8. 13:26
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Ja és valószínűleg eddig is kiváncsi volt rad, de pont amiatt, mert csak klisékkel szakított, kellemetlen lett volna írni elobb
2020. máj. 8. 13:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Állítása szerint csak később ismerkedtek meg, kb. 2 hónappal a szakítás után. Azt azért megtudtam tőle, hogy diagnosztizáltan kapcsolatfüggő.
2020. máj. 8. 13:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem alakulnak jól a dolgok az új hapsival, ezért megnézi, hogy hozzád vissza lehetne-e kapaszkodni.

Nem írtad, hogy válaszotál-e neki, de én a helyedben nem tenném. Aki annyira méltatlanul szakított, mint ő, az nem érdemli meg szerintem.

33N

2020. máj. 8. 13:29
 5/12 anonim ***** válasza:
Azóta beszéltek még?
2020. máj. 8. 13:30
 6/12 A kérdező kommentje:
Válaszoltam,váltottunk pár üzenetet, de meguntam azt, hogy nem igazán kapok választ ha kérdezek valamit. Ilyen szintű kérdésre nem válaszolt, hogy jól érzi-e magát abban az országban ahová költözött. Végül megírtam neki, hogy ha nem hajlandó normálisan beszélgetni akkor hagyjuk én nem fogom keresni. Err jött egy olyan válasz amitől lehidaltam. Ő úgy gondolta, hogy feldolgozzuk együtt ami köztünk történt. Én nem is tudom, hogy ez mit jelenthet egyáltalán. Véleményem szerint ezt a szakításkor kellett volna átbeszélni.
2020. máj. 8. 13:37
 7/12 anonim ***** válasza:
29%

Kapcsolatfüggő. A hosszú veled töltött időt megunta, kellett már neki a pezsgés. Indoka nem volt, így lelépett, ez volt a legegyszerűbb. Az új hapsi érdekes volt neki mert új volt, de igazából már nem akar ezzel sem lenni. Mivel ok nélkül lépett le, ezért nem haragszik rád, lelkileg közelebb állsz hozzá, és most mivel sz*rban van, belőled táplálkozik. Azt azért tudd, hogy ez most nála csak egy hullámvölgy, amikor jobban lesz, el fog fordulni tőled ugyanúgy, nem akar már visszamenni hozzád.

Röviden csak kihasznál, már ha ezt a szót lehet használni a jelen sztoriban.

2020. máj. 8. 14:17
 8/12 anonim ***** válasza:
29%
Osztom az előző válaszoló véleményét
2020. máj. 8. 14:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Lehet én vagyok ufó de nem lehet hogy csak simán emberként érdekled? Rosszul érzi magát hogy úgy zárta le, ahogy, és próbál valamit tenni vele? Van exem akinek érdekel az élete, őt is az enyém, pár havonta beszélünk, pedig iszonyat csúnyán szakítottunk, seggarc volt, én kidobtam, elmondása szerint 1 év kellett neki mire rendbejött utána, pedig végig azt éreztette hogy nem szeret; és engem is megviselt a dolog. Nem beszéltünk róla, de tudunk értelmesen beszélni, utólag beismerni a hibáinkat, sőt, gyakorlatilag “végignéztem”, hogy felszed egy lányt, aztán összeköltöznek, összeházasodnak, tavasszal babájuk is született... Én más tempóban élek, szeretném ezeket nem másfél évbe sűríteni, de nincs emiatt hiszti, utálkodás. Lehet csak ennyit akar ő is. Elég sokáig az élete része voltál, nyilván érdekli mi van veled
2020. máj. 8. 15:40
 10/12 A kérdező kommentje:
#9 Én úgy gondolom, hogy ha valaki úgy lép le ahogyan azt Ő tette akkor ne érdeklődjön, hogy hogy vagyok másfél évvel később hiszen amikor elment sem érdekelte, hogy mi lesz velem. Értem én, hogy lehet, hogy feltámadt a lelkiismerete csak nekem nem lenne bőr a képemen ezt megcsinálni. Tudod ez kicsit olyan, hogy hátba szúrok valakit, ott hagyom az út szélén elvérezni majd pár év múlva megkérdezem tőle, hogy van. Én két okból tennék ilyet. 1. Bocsánatot akarok kérni, mert végig tudtam, hogy gyökér voltam. 2. Visszaakarok kúszni valahogy. Nem kell félreérteni, nem reménykedem én ebben, mert sajna a bizalom sosem tudna már visszajönni.
2020. máj. 8. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!