Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni egy év után se?
Figyelt kérdés
Exemmel két évig jártunk, aztán ő kapott egy külföldi munkalehetőséget. Nekem biztos munkám és jó karrierem van, amit nem szerettem volna miatta feladni, így szakítottunk. Ennek már egy éve és azóta se tudom elfelejteni. Nagyon szerettem. Azóta hiába randiztam párszor, senkire se tudtam úgy tekinteni. Nem vagyok már tini, el fog ez múlni? Volt már csúnya és kevésbé csúnya szakításom, de minden esetben ki tudtam heverni pár hét, maximum egy-két hónap alatt.
28n
2020. máj. 8. 12:12
1/2 anonim 

válasza:

Szerintem azért nem tudod elfelejteni, mert nem azért mentetek szét, mert kihült a kapcsolat, megcsalás volt vagy bármelyik a klasszikus szakító okok közül. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy ha nagyon szeretted akkor miért nem mentél vele? Azt írod jó karriered van. Feltételezem, hogy akkor rendelkezel egy piacképes végzettséggel. Ezt nem lehetett volna külföldön kamatoztatni?
2/2 anonim 

válasza:

Azért szakítottál vele, mert még szeretni se tudsz rendesen. Nem érzékeled mi a fontos az életedben. Te magyar akarsz lenni, meg a gyerekeidet is magyarnak akarod nevelni.
Úgyhogy mielőbb keríts egy olyan embert, akinek mindegy hogy szereted és tökéletes belföldi életed lesz mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!