Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért tette ezt velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tette ezt velem?

Figyelt kérdés
ha bulizni mentünk mindíg tapadt valaki kiscsajra.. mindíg talált valakit és engem hanyagolt.. de azt mondta szeret meg minden.... de így én már nem bírtam és szakítottam.. szerintetek is még keresgélt? hátha összejön neki? valaki mondja meg ennek mi értelme volt???
2020. máj. 6. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodj meg és írd le normálisan, hogy mi a baj. Ez így jelen formájában teljesen érthetetlen.
2020. máj. 6. 12:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a lényeg érthető: kevés voltál neki, ezért szüksége volt arra, hogy időről időre friss puncik lengjék körül.

Hosszú távú komolyabb kapcsolat céljából felesleges vele tervezned

2020. máj. 6. 12:22
 3/6 A kérdező kommentje:
elzavartam a pitsába! ne nyomasszon tovább!
2020. máj. 6. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted! Ez egy bunkó volt.
2020. máj. 6. 12:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért, miért???

Na vajon? Csak jobb voltál mint a semmi....

2020. máj. 6. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy bunkó, manipulatív röptében is a legyet. Jól tetted, hogy dobtad! Minek kezdenéd újra vele? Semmi értelme nincs!

Nem becsült meg, nem szeretett, és bántott is!

2020. máj. 7. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!