Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Honnan tudtátok, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudtátok, hogy nem szeretitek már a párotokat? Mikor rájöttetek, mennyi időre rá szakítottatok?

Figyelt kérdés

Mi vezetett el odáig, hogy kiszerettetek belőle?

Illetve volt már olyan, hogy azt hitted nem szereted, de adtál neki időt és jó lett minden?

2020. máj. 5. 21:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%

Igazándiból sosem szerettem, csak a rózsaszín köd ezt eltakarta. Akkor realizáltam ezt, mikor már elmúlt a kezdeti lelkesedés és nem tudtam úgy tekinti rá, mint a szerelmemre, a szemébe se tudtam nézni. Ekkor 2 hétre eltűntem, sehol nem tudott elérni, próbáltam helyrehozni magam, hátha még megmenthető a dolog és csak bennem van a hiba. Minden egyes nap azon gondolkodtom, mivel tudnám helyrehozni a kapcsolatunkat, de minél jobban belemerültem a témába, annál biztosabb volt számomra, hogy többé már nem akarom ezt a fiút. Ahelyett, hogy a 2 hét után sírva ugorjak a nyakába, csak megerősítette ez az idő, hogy nekünk mostantól külön kell folytatnunk. Egyik este éjfélkor becsöngettem hozzá, olyannyira örült nekem, hogy észre se vette, hogy konkrétan szakítani akartam vele. Ez kicsit elbizonytalanított, de sajnos ennek az este másnapján olyan bizonyítékokat találtam, ami pontott tett az i-re. Következő nap a telómról, gépemről minden képet, sms-t, videót, beszélgetést, bármiféle hozzá kapcsolódó emléket egy pendrive-ra átraktam, az egy dobozban a szekrény alján landolt és végül mindent töröltem a készülékeimről. Aznap este átgondoltam mégegyszer mindent, a megismerkedésünk pillanatait, az első randink estéjét, a sok szép emléket és persze a szakítást kiváltó okokat is. Összeszedtem a gondolataim, kigondoltam, mit fogok neki mondani. Másnap fájó szívvel az útjára kellett engednem, egy szép bekezdést írtam neki. Egész könnyen fogadta a dolgot, hisz már maga is érezte, hogy én ezen agyozok. Azóta egyikőnk se kereste a másikat, nem tudom, mi van vele, én már a saját utamon lépdelek.

Tehát, a realizálástól a szakításig bő 3 hét telt el. Úgy gondolom, sokan megérdemlik a második esélyt, de ez nem az a helyzet volt, csak a magunk idejét vesztegettük.

2020. máj. 6. 17:34
 12/13 anonim ***** válasza:
81%

Onnan tudtam, hogy örültem, hogy elutazott egy hétre és addig sem kell vele találkoznom...már minden dolga idegesített.

Eltérő szexuális igények vezettek a kapcsolat megromlásához.

2020. máj. 12. 10:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Onnan,hogy halálát nem akarjuk olyannak akit szeretünk.Mert egyre bunkóbb,nem szól hozzám vagy egy éve,nem közöl semmit.Semmibe vesz,pedig ő sértett meg,neki kellene bocsánatot kérnie tőlem.Gerinctelen rohadék.Még reménykedek.Szánalomból eltűröm hogy nálunk éljen, a család nem dobta még ki,de csak miattam nem...
2020. júl. 15. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!