Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Se veled, se nélküled kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Se veled, se nélküled kapcsolatból hogyan lehet kiszállni?

Figyelt kérdés

Év elején az anyám, a tesóm és a barátnőm is azt mondták, hogy jobb ez így, nincs értelme folytatni, jobbat érdemlek. De mégis együttmaradtunk, viszont nem úgy megy, ahogy képzeltem.

Nincs még az a plusz, nincs meg a varázsa, nem egy rossz kapcsolat, de mindig felmerül bennem, hogy csak ennyivel érjem be egész életem végéig? Akivel csak ennyire passzolok? Akivel nem tudok trécselni privát dolgokról hosszú órákat? Akiben régi dolgok miatt nem bízok 100%ban, hiába változtat, hiába próbálom elfelejteni?

De mikor meg a másik oldalon állok, akkor az van bennem, hogy ha még ilyen párom sem lesz soha többet? Hogyha én nem érdemlek jobban, számomra nincs passzolóbb, stb stb?

Voltatok már ilyen helyzetben? Szakítottatok már így? Kérlek írjátok le a véleményeteket!

Köszönöm!

23L, ő 33F, 7 éve együtt (házasság, összeköltözés nélkül)

2020. máj. 4. 17:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!!!

Még nem lett kimondva, hétfői vita tán nem is beszéltünk... Megírtam neki, hogy nekem mik hiányoznak, annyit válaszolt csak, hogy értem... Már nem tud többet változtatni, és nem is várom el tőle! Ő is sokkal boldogabb lesz mással!

Igazából még emésztgetem magamban a döntést, de nem tudok a kapcsolat felé hajlani. A kapcsolat felé csak a szeretetéhségem és a magánytól való félelmem, meg az iránta lévő sajnálat lökne... De valójában jobb lesz nekünk külön.

Nagyon sok olyan törés volt már a kapcsolatunkban, amit csak azért bocsátottam meg neki, mert az életem más területén krízishelyzetben voltam, és nem tudtam volna még a párkapcsolati hiányt, kudarcot is feldolgozni... Nem illünk össze :( Nem egy a stílusunk, az igényünk... Csak próbálkozunk és beérjük, de ez így nem jó :( Neki is más kéne, mégha meg sem fogalmazza magának, mert el van azzal foglalva, hogy nekem "teljesítsen", "változzon"... Ez így nem egészséges :(

2020. máj. 6. 18:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Kitartást hozzá! 🙂
2020. máj. 7. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!