Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megcsalt, több, mint fél éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, több, mint fél éve szakítottunk, mégis nyomaszt néha. Mikor múlik el?

Figyelt kérdés

23 éves nő vagyok, első komoly szerelmem volt, 5 és fél éves kapcsolatot zártunk le fél éve.

Az exbarátom nem tudott óvszerben szexelni, én pedig nem akartam fogamzásgátlót szedni. Előzménye az volt, hogy minden rendben volt köztünk, de szexuálisan folyton piszkált engem. Hogy miért nem festem be a hajam, az olyan szexi lenne, miért nem kacérkodom vele(kacérkodtam, de semmi reakció nem volt). Volt, hogy bementem a szobába, ledobtam magamról a törölközőt, ilyen szexisen, és az ölébe akartam ülni, ő meg helyette nézte tovább a számítógépet. Volt, hogy nem állt fel neki rám. Folyton zsarolt lelkileg, hogy el fogunk ridegülni, stb. míg végül 2 éven át csalt engem, amit én nem tudtam, csak a végén derült ki.

Mint kiderült a lány sem tudott rólam. Nekem akkoriban sokat kellett itthon segítenem, mert volt egy beteg családtagom, illetve egyetemista voltam. A volt barátom ezen idő alatt elment a másik barátnőjéhez, vele töltötte a Karácsonyt, stb. sőt, közösen nyaraltak, és együtt vett ajándékot a lánynak VELEM (én nem tudtam, hogy a lánynak vesszük, azt mondta az unokatesójának lesz). Velem folyton veszekedett, ha menni akartam valahova, nem fogta meg a kezemet, órákig nyomkodta a telefont...én meg mindig betudtam annak, hogy ő csak feszült, mert az otthoni körülményei rosszak voltak, lelkileg nagy teher volt rajta, és mellette akartam állni.

Úgy derült ki, hogy megcsalt, hogy a legjobb barátnőm meglátta őt és a lányt Pesten, de a volt párom nem vette észre. A barátnőm csinált képet róluk, és elküldte nekem, így mikor tálaltam, először az exbarátom mindent tagadott, majd megmutattam a képet és bevallott mindent, de elmondása szerint nem volt közöttük semmi, csak barátok voltak a lánnyal(aha :) ).

Nos, kidobtam. Azóta könyörgött, bocsánatot kért, minden héten írogat 6 hónapja. Minden héten. Hogy ő rájött, mekkora barom volt, mit veszített, stb.

Én úgy érzem, már nem érzek semmit iránta, nem vagyok szerelmes, VISZONT: valami nyomaszt. Nem tudok túllépni azon, hogy ezt megtette velem. Rengetegszer jut eszembe az eset, és ő is, de nem úgy, hogy hiányzik, hanem úgy, hogy zavar, hogy ezt megtehette velem.

Azóta van más pasi, aki bejön, meg élem az életemet, mégis, számtalanszor eszembe jut. Mikor tudom végre elfelejteni a történteket?

Kicsit úgy érzem, hogy hatalmas lelki sebet ejtett. Folyton rombolta az önbizalmamat, nem látott szépnek, vonzónak, illetve szexinek sem.

2020. máj. 3. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbször akkor múlik el az ilyen, ha találsz mást. Jólenne ha letiltanád mert így csak hátráltat téged.
2020. máj. 3. 16:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor bocsánatot kért hogy reagáltál? Csak egy ötlet, de lehet ha elmondanád neki hogy éreztél miatta, viszont egyúttal meg is bocsátanál neki, az segítene elengedni és pontot tenni a végére.
2020. máj. 3. 16:54
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Eleinte kiborultam, majd megmondtam neki, hogy nem haragszom rá, de nem akarom folytatni. Ennyi. Mondta, hogy nem akar rosszban lenni velem, én meg mondtam, hogy nem vagyunk rosszban, de nem szeretnék vele "barátkozni", végleg le akarom zárni. Ennyi.

2020. máj. 3. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:
"zavar, hogy ezt megtehette velem." Érthetö, DE!!! miért ne tehette volna meg? Megbiztál benne, valoszinüleg eszedbe sem jutott ilyesmi. Azt mondta, hogy unokatesojának vesz ajándékot. Miért is kételkedtél volna? Természetesen legkönnyebben az olyan tud átverni akiben vakon megbizol. Lépj tovább gondolatilag is! Ha állandoan ébren tartod ezt a rosszérzésedet, csak a következö kapcsolataidat mérgezed meg elöre! NE TEDD!! Ne is jusson eszedbe, hogy nem vagy vonzo, szexi, szép. A jelenlegi (és esetleg késöbbi) barátod szeméböl olvasd ki, hogy milyen gyönyörü vagy!!!!!
2020. máj. 3. 17:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem erzel semmit, akkor amint fontos lesz valaki, el fog kopni. Mas, ha akarnad.

En azt latom, itt nem is megcsalas volt. Egy teged semmibe vevo szar alak volt, akinek szep hosszu bunlajstromot lehetne irni.

Azert tette meg, mert nem dobtad ki mar korabban. Maskor ha valaki igy banna veled, jojj ra, hogy ez nincs rendben.

2020. máj. 3. 17:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

visszaélt a bizalmaddal. ez rossz, persze. csalódás. És te még egész jól bírod aszerint, ahogyan írsz a történtekről. bár eltelt már fél év...

én is tiltanám. (mondjuk előbb megírnám neki, hogy ne keressen, NEM!, mert vannak idióták, akik ilyenkor kamuprofilról, meg haveron keresztül folytatják a zaklatást)

2020. máj. 3. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Jaa, végülis a kérdésre nem válaszoltam. egy év az alap. Akinél kevesebb, az már nem kötődött a párjához szakításkor annyira. És aztán elnyúlhat a végtelenségig. Felejteni kell, és az idő a megoldás. Ezért kell tiltani, hogy ne legyen semmi, ami eszedbe juttatja őt. Gyakorlatilag számodra ő halott. Így kell tekintened rá.
2020. máj. 3. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!