Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Melyik opciót válasszam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik opciót válasszam?

Figyelt kérdés

Teljesen sosem lehetnék boldog a párkapcsolatomban, több okból is kifolyólag. Szerelmes soha nem is voltam belé, csak ragaszkodom hozzá, emiatt már fontogattam a szakítást. DE, viszonylag sokáig el tudnék evickélni a kapcsolatban komolyabb érzelmek nélkül, és mint ember, kellemes társaság a párom és kiválóan enyhíti a magányosságérzetem.

Egyik énem azt mondja, hogy szakítsak, a másik azt, hogy maradjak. Egyébként ha több lélekjelenlétem lenne, már biztos itt hagytam volna, és az is igaz, hogy minnél több időt töltünk együtt, annál nehezebb lesz majd a végleges elhagyás.

2020. ápr. 28. 14:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmileg megcsalt? Mondja ezt az aki együtt van valakivel akibe sosem volt szerelmes és arra használja a másik embert, hogy enyhítse a magányosságérzetét. Te egy életképtelen kapcsolatfüggő ember vagy. Ha javasolhatok valamit hagyd a szerencsétlent és addig amíg képtelen vagy egyedül is meglenni addig ne is kezdj új kapcsolatba.
2020. ápr. 28. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!