Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Melyik opciót válasszam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik opciót válasszam?

Figyelt kérdés

Teljesen sosem lehetnék boldog a párkapcsolatomban, több okból is kifolyólag. Szerelmes soha nem is voltam belé, csak ragaszkodom hozzá, emiatt már fontogattam a szakítást. DE, viszonylag sokáig el tudnék evickélni a kapcsolatban komolyabb érzelmek nélkül, és mint ember, kellemes társaság a párom és kiválóan enyhíti a magányosságérzetem.

Egyik énem azt mondja, hogy szakítsak, a másik azt, hogy maradjak. Egyébként ha több lélekjelenlétem lenne, már biztos itt hagytam volna, és az is igaz, hogy minnél több időt töltünk együtt, annál nehezebb lesz majd a végleges elhagyás.

2020. ápr. 28. 14:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos, hogy szakítanék. Egyáltalán hogy tudod elviselni őt, ha nem szereted? Nem is a szex része, de simogatni, összebújni...stb. olyannal, akit nem szeretsz, csak kedvelsz mint egy barátot. Én biztosan nem tudnám ezt csinálni.
2020. ápr. 28. 14:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts, ez egyértelmű.
2020. ápr. 28. 14:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Ha szakítok, az kinek az érdeke lesz?
2020. ápr. 28. 14:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű hogy szakíts. Nem magad miatt első sorban bár elhiszem hogy nehéz magadon kívül mást előtérbe helyezni, de valószínűleg ő nem tudja ezeket a dolgokat és hazudsz neki, sőt kihasználod! El vagy ameddig nem találsz olyat akibe beleszeretsz majd, mert valljuk be maximum akkor lépnél mert már van miért addig meg miért ne lehetnél el a semmibe ami neked baromi kényelmes! Hadd legyen választása hogy ez neki is megfelel így ideig óráig, vagy ő ebből nem kér és legalább nem húznád az idejét és lehetne igazán boldog olyannal aki igazán szereti és megbecsüli öt!
2020. ápr. 28. 14:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogyhogy kinek az érdeke? Mindkettőtöké.

Te nem vagy boldog. Előbb-utóbb ő sem lesz az, ha rájön, hogy nem is szereted igazán. Add meg magadnak és neki is az esélyt, hogy olyan embert találjatok, akit igazán szerethettek és viszont szeret.

2020. ápr. 28. 14:31
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Hű... túl azon, hogy érzelmileg milyen alsó szinteken mozogsz,azért nekem elég feltűnően gusztustalan, hogy a párod csak azért van, mert "kielégíti a magányosságérzeted". Mindegy ezt hogy érted, mindenfèleképpen gusztustalan.
2020. ápr. 28. 14:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Kinek az érdeke? Ember ne szórakozz már!

Az érzelmi intelligenciád a földet súrolja! Ő valószínű nem egy langyos hugyba akar el tengni lengni mint Te! Add meg neki az esélyt arra hogy választhasson és ne húzd az idejét mert ez rohadtul inkorrekt!

2020. ápr. 28. 14:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Azok után, hogy érzelmileg többször megcsalt, had legyen már meg nekem a jogom arra, hogy a saját érdekem nézzem.
2020. ápr. 28. 14:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Akkor ott kellett volna hagyni főleg hogy nem is szereted!

Te maradtál mert neked ez így kényelmes akkor mit panaszkodsz!

2020. ápr. 28. 14:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát akkor már rég ott kellett volna hagynod a f..ba, nem is értem.
2020. ápr. 28. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!