Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen kapcsolat után ti számonkérnétek a szakítást?
Másfél évig voltunk együtt. Nem mondanám valódi párkapcsolatnak, mert kb heti egyszer ha találkoztunk, de csak akkor, ha volt hozzá kedve. De közben mondogatta, hogy szeret meg ilyenek, volt hogy komolyabban voltunk együtt, volt hogy alig keresett. Mással nem volt semmilyen kapcsolata közben, tehát csak velem volt. Barátainak is a barátnőjeként mutatott be.
Na mindegy, amióta van ez a karanténos dolog, teljesen eltűnt (de már előtte is kezdett igazából) találkozni nem akar, beszélni se, hagyjam, fáradt. A munkája megszűnt addig, amíg karantén van, szóval ezért is ideges, de az még nem lenne indok, amiért engem teljesen ignorálni kell.
De mostmár biztos, hogy vége, 2-3 hete nem is beszéltünk egyáltalán, fel sem hívott, annyit se mondott, hogy boldog húsvétot vagy valami. Egyetlen szót sem beszéltünk. Tudom, hogy leszar és vége, kezdem feldolgozni, de szerintetek még egyszer utoljára felhívjam és számonkérjem, hogy legalább annyira tisztelne meg, hogy azt mondja vége? Vagy fel se hívjam inkább? De nekem könnyebb lenne feldolgozni, ha kimondaná, hogy vége... Ha ezt elmondom neki, valószínűleg az lesz rá a válasza, hogy nincs neki energiája erre, hülye vagyok. Adjatok egy logikus választ: felhívjam vagy ne?
Neeee, úgyis csak felidegesítene a szokásosan unott, semmibevevő, értetlen leszarom-reakciójával. Nem semmi, amit leírtál, de láttam már hasonlót.
"Aszittem észrevetted, hogy mi van...Jó'van, tessék, szakítsunk...Ki van mondva...Jó'van, bocs...Nem volt semmi, csak úgy voltam vele, hogy má' minek hívjalak fel. De mostmár akkor megbeszéltük, ugye?" Kb így tudom elképzelni. Kell ez neked? Csak felrobban a fejed az idegtől. 😃
Nem tisztel meg azzal, hogy odavakkantsa, hogy vége van, te se tiszteld meg azzal, hogy igényt tartasz a részvételére a kapcsolat lezárásában. Fel a fejjel, túl tudsz rajta lépni magadtól is.
Igy tedd:
Megkerded miujsag veled?
Es meglatod mit ir vissza
Ha lehet ne egybol irj vissza hanem.huzd az idot a valasszal.
Ha semmit sem ír akkor nem egybol! hanem par ora-nap utan megirod h. latod valaszra sem.meltat akkor sz.rsz ra te is , annal jobb es ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!