Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy valaki egyik napról a másikra így “megvilágosodik”?
Nemrég, hirtelen hagyott el a szerelmem. Egy nem igazán mindennapi pár voltunk, mert ő, hogy is fogalmazzak... eléggé hagyományos, régimódi külsővel rendelkezik, így is öltözködik, emelett a viselkedése is a mai kor ízlése szerint már-már “kínos”. (Szerintem nem!) Mondanom sem kell, nem nagyon voltak lányrajongói... Nekem sosem okozott gondot párt találni. Miután összejöttünk, sokat csúfolódtak rajtunk, volt, hogy érett, felnőtt emberek ujjal mutogattak ránk az utcán és röhögtek. Láttam, hogy ezek őt nagyon zavarják, ezért mindannyiszor elmondtam neki, hogy úgy szeretem teljes szívemből, ahogy van, illetve igyekeztem leállítani a csúfolódókat. Tényleg annyira szerettem, mint még senkit ezelőtt. Olyan szeretetet, törődést tudott nyújtani, aminek a legtöbb “csajokkedvence” még hírét sem hallotta... (Persze biztos vannak kivételek.) Volt már elég sok barátom, de aki mellett tényleg boldog is voltam, rajta kívül egy sem. Egyszerűen tökéletes volt a kapcsolatunk. Úgy tűnt, ő is boldog, mindig mondogatta, mennyire szeret, nálam jobbat sosem kívánhatna, milyen jó, hogy vagyok neki stb. Remekül megértettük egymást, sok közös volt bennünk. A kijárási korlátozás óta minden nap beszéltünk videochaten, tervezgettük, mit fogunk csinálni, ha újra találkozunk... Úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben. Azonban egyszer csak elkezdett mindenféle hülye indokokat kitalálni, hogy éppen miért nem tud beszélni. Na, az egyik ilyennél elvesztettem a fejem, és írtam neki egy eléggé dühös üzenetet, hogy mi van vele, ha valami baja van, akkor azt legyen szíves tisztázni. A következő nap felhívott, hogy őszintének kell lennie, ő rájött, az elejétől fogva nem szeret, csak azért jött össze velem, mert én voltam az egyetlen és az első, akivel ezt megtehette, és már ezt is megbánta. Azt mondta, nagyon köszöni, hogy én ennyire szeretem, de ez így nem megy. Fontos vagyok neki, de csak mint egy barát. Ha meg egyszer több lesz, azt mindketten érezzük. Még hozzátette, hogy “nem akar megbántani’’, és azért ha bármi kérdésem van bármilyen tananyaggal kapcsolatban, őtőle kérdezhetek... Oszt csá. Azóta nem hallottam felőle.
Nagyon becsületes embernek ismerem, aki mindig az igazat mondja. Mégis a képembe hazudott volna? Szerintem ha nem szeretett, nem mondogatja. Ráadásul emlékszem, egyszer még kerek perec rá is kérdeztem, hogy nem bánta-e meg hogy összejöttünk, mire azt felelte: soha. Látni rajta, hogy mikor nem boldog, és ezt a kapcsolatunk alatt nem lehetett róla elmondani. Szerettük egymást. Azt nem hiszem, hogy ez az egész a csúfolódások miatt lenne, azt elmondta volna...
Iszonyatosan hiányzik. Egyszerűen nem tudok túllépni rajta, nem tudom nem szeretni. Próbáltam már mással, de nem megy... Nem hiszem, hogy találok még egy hozzá hasonlót...
Sajnálom mindezt, ami veled történt, átérzem a helyzetet.
Nehezen tudom elképzelni, hogy mégis mi oka lett volna arra, hogy azt hazudja, hogy sosem szeretett. Ez komoly dolog, ilyesmit nem hazudik az ember.. Arra inkább van példa, hogy az ellenkezōjét hazudja az ember, szerelmesnek mutatja magát, talán még ō maga is elhiszi, önmagának hazudik, csak hogy lehessen valakije.
A történtek mind ōt minōsítik, a szemedbe hazudott kíméletlenül és ezen nincs mit szépíteni. Soha többé nem tudnék bízni ilyen emberben.. még akkor se érdekelne, ha késōbb ráébredne arra, hogy tényleg szeret, nem tudnám komolyan venni a szavait ezekután.
Én nem tudnék szeretni ilyen embert, nem ragaszkodnék hozzá, a barátságot is megszakítanám és leoltanám ōt, hogy nézzen már magába.. nem szép dolog ilyent hazudni és remélem azt, hogy legalább megbánta a történteket és igyekszik megváltozni, és ezekután ōszinteségre építeni a kapcsolatait.
Hány évesek vagytok, milyen hosszú kapcsolat volt ez?
Nekem úgy tűnik, hogy ő alapvetően sikertelen volt a csajozásban és tapasztalatlan. Jöttél te, aki végre vonzódott hozzá, ő is hozzád és belement a dologba. Ha még nem volt semmi tapasztalata, könnyen hihette az elején, hogy ilyen egy kapcsolat és ilyen a szerelem. Aztán rájött, hogy neki igazából az egész helyzet tetszett, de nincs mögötte az az érzelem, amit szerelemnek hívnak.
“nem bánta-e meg, hogy összejöttünk?”
Mi okból merült fel benned egyáltalán ez a kérdés? Szerintem az ember nem szokott csak úgy ilyesmit kérdezni a párjától. Te is bizonytalan lehettél, ha ilyen kérdések fogalmazodnak meg benned, de annak már csak te tudod az okát, hogy miért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!