Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem folyamatosan feltöri a facebook fiókomat, mivel letiltott nem tudom őt jelenteni a facebooknak. Mit tegyek?
Akármit ír be, azt is megfogja szerezni. Ki tudja mit hogy telepített fel a számítógépére / telefonra. Elég egy keylogger.
Egy szoftvermérnök.
Így van. Jól mondják a többiek. Nem töri fel, hanem kitalálja a jelszót. Valószínűleg jelszó visszaállítást használ, tehát tudja az email fiókod jelszavát és azon keresztül látja.
Javaslom, hogy az email fiókod jelszavát is változtasd meg, sőt abból is jelentkeztess ki minden más eszközt, és állíts be két lépcsős azonosítást. A face oldaladat jelszavát is változtasd meg, de olyanra amit NEM LEHET kitalálni. Fizikai képtelenség feltörni valaki oldalát szinte. A jelszavaidat kitalálják, az email-en keresztül.
#12 igen, azt akartam javasolni:
- Telefon, tablet: Gyári beállítások visszaállítása
- Számítógép: Oprendszer újratelepít
- Google fiók (ha van és szinkronizálva van) akkor új jelszó, de ne a kutyád / cicád meg születési éved
#11-es voltam.
Ne mondjatok már ilyet hogy kitalálja.... Az kizárt hogy elsőre helyes jelszót ír be. Ha meg többször próbálkozik, zárolják, letiltják. Ha meg jelszó emlékeztetőt kér, akkor pedig új jelszót kell beállítani a FACE-n, Zukkenbergék elég jól kitalálták ezt. A srác a jelszót tudja. Nincs olyan hogy kísérletezik fél órát.
Mai nyelvekkel Windowsra 10 perc alatt össze lehet dobni egy olyan progit ami fél óránként elküldi a leütött karaktereket e-mailben, és hozzá adja kivételnek a rendszerben.
Amúgy könnyen utána lehetne ennek is járni.
Engem érdekel a dolog. Ha Debrecen közeli vagy, segítek szívesen.
Én is a keyloggerre szavaznék ! Szerintem telepítsd újra a számítógéped és a mobilodat teljesen a nulláról. Illetve ne saját jelszavakat használj hanem valami jelszógeneráló programot.
Egyébként meg, ha biztos vagy benne hogy ő az simán megfenyegetném egy feljelentéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!