Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exem folyamatosan feltöri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem folyamatosan feltöri a facebook fiókomat, mivel letiltott nem tudom őt jelenteni a facebooknak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már többször jelszót változtattam, (kisbetű, nagybetű szám minen) de mégis újra és újra feltöri. Amíg együtt voltunk is mindíg belépett és elolvasta az üzeneteimet sunyiban, kutakodott a múltamban és fiúbarátaimat tiltott le...Már a barátaimmal se tudok nyugodtan beszélni hogy ne arra gondoljak vajon ezt visszaolvassa-e.. ez így nem normális, kérlek segítsetek mit lehet tenni?

2020. ápr. 14. 18:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%

Akármit ír be, azt is megfogja szerezni. Ki tudja mit hogy telepített fel a számítógépére / telefonra. Elég egy keylogger.

Egy szoftvermérnök.

2020. ápr. 14. 19:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#11: ennyi esze szerintem nem volt, de a biztonság miatt telepítd újra a windowst és a telefonod pedig vidd szervízbe vagy állítsd alaphelyzetbe.
2020. ápr. 14. 19:20
 13/20 anonim ***** válasza:
73%

Így van. Jól mondják a többiek. Nem töri fel, hanem kitalálja a jelszót. Valószínűleg jelszó visszaállítást használ, tehát tudja az email fiókod jelszavát és azon keresztül látja.

Javaslom, hogy az email fiókod jelszavát is változtasd meg, sőt abból is jelentkeztess ki minden más eszközt, és állíts be két lépcsős azonosítást. A face oldaladat jelszavát is változtasd meg, de olyanra amit NEM LEHET kitalálni. Fizikai képtelenség feltörni valaki oldalát szinte. A jelszavaidat kitalálják, az email-en keresztül.

2020. ápr. 14. 19:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

#12 igen, azt akartam javasolni:

- Telefon, tablet: Gyári beállítások visszaállítása

- Számítógép: Oprendszer újratelepít

- Google fiók (ha van és szinkronizálva van) akkor új jelszó, de ne a kutyád / cicád meg születési éved

#11-es voltam.

2020. ápr. 14. 19:24
 15/20 anonim ***** válasza:
76%

Ne mondjatok már ilyet hogy kitalálja.... Az kizárt hogy elsőre helyes jelszót ír be. Ha meg többször próbálkozik, zárolják, letiltják. Ha meg jelszó emlékeztetőt kér, akkor pedig új jelszót kell beállítani a FACE-n, Zukkenbergék elég jól kitalálták ezt. A srác a jelszót tudja. Nincs olyan hogy kísérletezik fél órát.

Mai nyelvekkel Windowsra 10 perc alatt össze lehet dobni egy olyan progit ami fél óránként elküldi a leütött karaktereket e-mailben, és hozzá adja kivételnek a rendszerben.

Amúgy könnyen utána lehetne ennek is járni.

Engem érdekel a dolog. Ha Debrecen közeli vagy, segítek szívesen.

2020. ápr. 14. 19:30
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is a keyloggerre szavaznék ! Szerintem telepítsd újra a számítógéped és a mobilodat teljesen a nulláról. Illetve ne saját jelszavakat használj hanem valami jelszógeneráló programot.

Egyébként meg, ha biztos vagy benne hogy ő az simán megfenyegetném egy feljelentéssel.

2020. ápr. 14. 19:45
 17/20 anonim ***** válasza:
71%
Jelentkeztesd ki magad mindenhonnan, generálj új jelszót, és használj kétszintű bejelentkezést. Tök jó dolog, így a telefonodnak is nálad kell lennie a bejelentkezéshez.
2020. ápr. 14. 22:43
 18/20 anonim ***** válasza:
54%
Minden fiókodban amit használsz cseréld le a jelszót, kitudja honnan szeri meg.
2020. ápr. 15. 08:36
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem windowsos gépem van, hanem macbook, ezt nem szokás újratelepíteni. Alaphelyzetbe állíthatom, de mióta lecseréltem kb. feltörhetetlenre a jelszavam az emailemben és a facen nem láttam hogy bejelentkezett volna a fiókomba, úgyhogy remélem már nem tud bejelentkezni. Köszönöm aki segített, a flegma informatikusnak meg köszi a semmit :)
2020. ápr. 23. 20:46
 20/20 A kérdező kommentje:
15/ Sajnos Somogy megyében lakom, Debrecen kicsit messze van tőlem de értékelem a segítőkészséged :)
2020. ápr. 23. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!