Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem folyamatosan feltöri a facebook fiókomat, mivel letiltott nem tudom őt jelenteni a facebooknak. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már többször jelszót változtattam, (kisbetű, nagybetű szám minen) de mégis újra és újra feltöri. Amíg együtt voltunk is mindíg belépett és elolvasta az üzeneteimet sunyiban, kutakodott a múltamban és fiúbarátaimat tiltott le...Már a barátaimmal se tudok nyugodtan beszélni hogy ne arra gondoljak vajon ezt visszaolvassa-e.. ez így nem normális, kérlek segítsetek mit lehet tenni?2020. ápr. 14. 18:17
1/20 anonim válasza:
Olyan jelszavad legyen, amit nem találhat ki, legyen benne szám is és ne mentsd a Google fiókodba (lehet onnan kapja le). Eleinte írd papírra, ha kell.
2/20 anonim válasza:
Kétlem, hogy feltöri. Talán informatikus zseni?
Valahogy máshogy szerzi meg.
Honnan szeded, hogy feltöri?
Egy intirmatikus
3/20 anonim válasza:
Kizárt, hogy többször fel tudja törni.
Ennyi erővel a lottószámokat is kitalálhatja minden héten.
4/20 A kérdező kommentje:
Biztos hogy feltöri, ugyanis facebookon van egy olyan lehetőség hogy meg tudod nézni hogy hol, milyen készülék jelentkezett be a fiókodba, a beállításoknál tudod megnézni.
2020. ápr. 14. 18:38
5/20 anonim válasza:
Attól, hogy valaki infós, nem feltétlen ért a "feltöréshez". Nagyobb eséllyel találja ki, mert ismeri a kérdezőt vagy csipegeti össze máshonnan, amit nem véd erős jelszó, pl e-mail cím.
6/20 A kérdező kommentje:
Így van, azért tudja feltörni mert ismer, tudja milyen jelszót adok meg hova szoktam nagybetűt tenni milyen számokat szeretek használni hol mi a felhasználónavam és jelszavam pontosan tudja. Ma már mikor jelszót változtattam direkt figyeltem erre hogy ne rám jellemző legyen a jelszó, remélem nem tudja most már feltörmi, de attól még félek nem tudok biztosra menni.
2020. ápr. 14. 18:52
7/20 anonim válasza:
Jelszó csere, összes eszköz kijelentkeztetése, és többé nincs az a hacker isten aki feltöri
8/20 anonim válasza:
A 10 millió CIA hekker országa vagyunk.
9/20 A kérdező kommentje:
köszönöm, ez azért megnyugtató :)
2020. ápr. 14. 19:08
10/20 anonim válasza:
"Így van, azért tudja feltörni mert ismer, tudja milyen jelszót adok me"
Nyuszika, az NEM feltörés, hogy kitalálja a jelszavad. Ég és föld a kettő. Ezért is kérdeztem, hogy mik a körülmények.
Találj ki normális jelszót, leginkább véletlen karakterekből.
A #2 voltam.
Továbbra is az informatikus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!